Po pádu se objevily vibrace a pokles výkonu. Co to může být?

Pravidla fóra
Zkuste využít funkci hledat před přidáním nového dotazu. V případě nového dotazu/příspěvku vždy na začátek uveďte přesný typ a ročník XJ, ke kterému se dotaz vztahuje!!!

Po pádu se objevily vibrace a pokles výkonu. Co to může být?

Příspěvekod Anonymous » 29.07.2005-15:22

Ahoj Lidi,

mám XJ600 S '98, najeto 37 tis
Žuchnul jsem a jede to o hodně hůž než předtím.
Jel jsem po louce a ulouzlo mi to na mokré trávě, rychlost skoro žádná. Ležela na boku tak 10 vteřin, motor chcípnul hned. Po zvednutí šla motorka normálně nastartovat.
Zřetelně ale přibylo vibrací (hlavně u obvyklých 4tis) a ubylo výkonu. Moc nechce zrychlovat, maximálka tak 140 z předchozích 180. Startuje to normálně, tj. teplá na první ťunkutí, studená tak za vteřinu.

Nechal jsem vyčistit a seřídit karburátory, ale nepomohlo to. Ventily, vačky, rozvoďák, olej, filtry jsou OK.

Zkusím ještě vyměnit svíčky, ale už fakt nevím.

Nenapadá vás někoho něco?
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 31.07.2005-09:15

Ulitou svicku bys poznal...jelo by to jen na 3 valce. Neprisava Ti to falesny luft? - treba se ti v dusledku toho padu smeklo jedno ze 4 hrdel z airboxu. Soupatka v karburatorech chodi vsechny 4, nezadrhava se nejake ?
Nebyl pri padu poskozeny snimac otacek na klice ? ( je vlevo pod plastovym vickem, treba se ohl )
Pricin muze byt povicero...
Anonymous

Aktualizace - Byly to ty karburátory

Příspěvekod Anonymous » 25.08.2005-10:42

Motoku jsem dal do Yamaha Ulrich ve Staré Boleslavi. Problém byl skutečně jenom přicpaný karburátor, už to jezdí jak má :D . Tímto jim děkuji - za odvedenou práci i celkový přístup.

Zdá se, že předchozí servis neudělal vyčistění karburátorů dosti důsledně.

Zdraví Pavel
Anonymous

Zpět na Motor