OTIS píše:Ale karlos měl zřejmě namysli jízdu na naháči, tedy N bez jakýchkoliv plastů.
Pokud se nepletu, XJelen nemá nahatého Bandita a Bartus má štítek.
jak to tam pak uvnitř může bezbolestně chodit? PIG píše:Mimochodem, nevíte někdo kde tady v okolí Brno Znojmo můžu dát motorku na brzdu? A za kolik? díky
PIG píše:Kdes to vyšťáral, taky jsou lovil takový informace a nemohl se toho nějak dobrat. To je nějakej bejvalej Jawa kutil nejinak jako návod pro někoho kdo do toho trochu vidí by to mohlo stačit ale laik nevim nevim. Jenom mi není jasný proč měnil volnoběžný trysky když píše že má 37kW, ty se podle toho dokumentu tüv co tady visí měnily jenom u 25kW verze. A hlavně mě by teda vůbec nedělalo dobře to řezání do těch špoupat
jak to tam pak uvnitř může bezbolestně chodit?
![]()
Tuhle upravovací verzi jsem chtěl původně tady zvolit ale kvůli těm všem nesmyslům co by byly potřeba tak by to finančně vyšlo celkem draho.
Na otvírání už mám lepší fígl. Koupit karburátory z otevřenýho XJa, vyměnit, a ty zavřený zase prodat![]()
Mimochodem, nevíte někdo kde tady v okolí Brno Znojmo můžu dát motorku na brzdu? A za kolik? díky
OTIS píše:PIG píše:Mimochodem, nevíte někdo kde tady v okolí Brno Znojmo můžu dát motorku na brzdu? A za kolik? díky
Výkon měří u http://www.triskel.cz . Když měli v minulosti nějaké ty firemní dny tak to stálo 200kč
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník