Kolik by stálo odškrcení na plný výkon?

Pravidla fóra
Zkuste využít funkci hledat před přidáním nového dotazu. V případě nového dotazu/příspěvku vždy na začátek uveďte přesný typ a ročník XJ, ke kterému se dotaz vztahuje!!!

Kolik by stálo odškrcení na plný výkon?

Příspěvekod Anonymous » 09.12.2006-16:54

Ahoj.Pořád mi vrtá hlavou kolik by stálo odškrcení z 25Kw na 44Kw a ke komu jí dát,aby byla v dobrých rukách.Mám XJ600N r.v.99.Můžete mi poradit jakej servis by byl nejlepší a za jakou cenu by to bylo :?: ........ díky DAVE
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 09.12.2006-17:29

_jine/ruzne/OTIS_TUV%20yam2.pdf

Přestavbová sada KIT-XJ6SN-37-96 obsahuje 4 pouzdra a 4 pružiny doplňkově pro typ RJ01 4ks volnoběžných trysek.
Pouzdra namontovaná do šoupátek uzavřou seriově vytvořené 4 otvory. Pružiny nahradí originální pružiny. Původní horní plastový doraz šoupátka zkrátit o 6,5mm. Tímto se uvolní celý průměr difuzoru karburátoru.

Technicky jsem karburátory rozebraný neměl, tak nevím jak to tam vypadá. Pokud je tu někdo študovaný němec, ať promine, moje němčina byla vždy jen mluvená :D

Takže 4 trysky, 4 pružinky, 4 pouzdra (???) by nemělo stát majlant, ale v Yamaze si s tím musejí snad poradit. Proč si to do pytle kupujete škrcený, když chcete plnej výkon :roll: :wink:
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 09.12.2006-18:22

To vrtání pusť z hlavy je to drahý a ta motorka je škrcená z nějakého důvodu. :( :x
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 09.12.2006-18:38

Kamile ta motorka je škrcená, skrzevá toho, aby na tom mohli lítat i dorostenci co ještě nemají noty na plnou. :roll:
Pak by to ale mělo zůstat zavřený na 25kW, pokud chce někdo lítat naplno měl by si nejdřív dopsat noty, a dál ať si lítá na čem je mu libo :?
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 09.12.2006-20:23

To stebou souhlasím je to přece jenom o bezpečí a skušenostech pak to končí dost ošklivě nejen pro toho motorkáře,ale taky pro jiné učastníky silničního provozu.
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 10.12.2006-16:42

Tak to fakt dík..... To ste mi poradili :roll: .....Jo je fakt že mám papíry do 25kw a je taky fakt že je spousta magorů kteří nemají žádné zkušenosti a rovnou přesedlaj z pionýra na nějakou silnou mašinu.Tyhle lidi taky nechápu.Ale já sem si vybral Xj600 ,protože je to pohodová motorka na cestování a né žádná zabijárna,jenže s 25kw to jede jako když to nejede a říkám vám že něco předjed s 25kw je docela vostrost.Fakt jede to jako moje bývalá 125 (mimochodem sem na ní najel přes 9000 za 2roky což není podle mě málo) ......Hlavně je to o zkušenostech a proto bych potřeboval vědět kolik stojí to odškrcení a taky kde by to udělali kvalitně. :?
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 10.12.2006-18:29

Můžu doporučit Yamaha Ulrich ve Staré Boleslavi - teď mi to tam otevírali. Z Prahy je to kousek. Viz příspěvky v diskuzi "Otevření na plný výkon".

Zdraví Pilda
Anonymous

Příspěvekod Jiri BN » 10.12.2006-18:36

Nejlepší bude zeptat se v servisu a pokud tu změnu nechceš zapsat do TP a to určitě asi nechceš :lol: tak můžeš jít i do "neznačkového".
Pražáci tu doporučovali tento: http://www.yamaha-xj.tomsmz.net/forum/v ... highlight=
Jiri BN
XJ štamgast

Images: 10

Příspěvekod Anonymous » 10.12.2006-19:00

Dave píše:Tak to fakt dík..... To ste mi poradili :roll: :?

Tak se hned nečerti :wink: . 9tis za 2 roky? Nemáš vyplněnej profil, jakej jsi ročník? Na Simálu jsem za dva roky nalítal cca 20tis a tos nepředjížděl nikde :lol: pak přišel Californian na rok cca 3,5tis a vojna - prodat. Po vojně už nic :cry: . Ten Calif měl tuším něco kolem 20kW a nic silnějšího tu prakticky nebylo, ale předjíždět se dalo, pro mě to byl superbike :smt023 . Když potom čtu, že někdo v 19 letech na 25kW motoru nemůže předjíždět, poradil bych mu Jawku :lol: , protože s tou to šlo. Ale co :lol: jezděte si na čem chcete, hlavně hlavou, ale ne po asfaltu.
Omlouvám se za moje názory, nejezdím podle předpisů, ale tohle "ježdění bez papírů", protože nic jiného to není, mi vadí. U mých dětí na to osobně dohlídnu :D holt mají smůlu.
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 10.12.2006-23:10

Nemusíš se hned čílit jsou to pouze nazory na tom není nic špatného pokud jsem se tě nějak dotknul tak odpusť,ale myslím si že máš ještě čas.Jak řekl XJelen hlavně hlavou :!: :idea:
Anonymous

Příspěvekod TOMMZ » 10.12.2006-23:34

Nebo bezhlavě, ale na závodním okruhu :P :P :smt023
Sosnová je na začátek ideální.
TOMMZ
Site Admin

Images: 1515
Kraj: Praha
Typ XJ: Thundercat
Rok výroby XJ: 2000

Příspěvekod xy » 11.12.2006-01:49

to XJelen:pod tvůj názor se klidně podepisuji,ty zákony nejsou všechny úplně blbý,třeba zrovna věkové omezení ŘP má něco do sebe.Já to vidím doma taky,tu nedočkavost k řízení něčeho,na co mladej ještě nemá papíry,smutný je,když i v autoškole učitel je otrávenej,že žák ještě není vyježděnej a že ho má něco učit...
to Dave:budeš-li mít trochu smůly a nějakej debil tě trefí (klidně i tebou nezaviněně) na motorce bez příslušného oprávnění,můžeš platit jak mourovatej třeba do smrti,a tvoje ''zkušenosti''z 9000 najetých km ti budou platný jak mrtvýmu zimník...
xy
XJ štamgast

Images: 4
Kraj: Středočeský
Typ XJ: fzs 600
Rok výroby XJ: 1998

Příspěvekod Anonymous » 11.12.2006-14:27

Jo v pohodě kluci já si to tak neberu.Jenom sem chtěl říct že je to na každym z nás jak se rozhodne a že 25kw na cestování prostě nestačí.Stěma 9000 najeto na 125 sem nechctěl nic říct to byl jenom takovej příklad.Jo a co se týče tý Jawky tak mi jela 125 ůplně stejně jako 350 jenom byla trochu živější....Jinak kluci dík za názory,ale mám taky vlastní hlavu....čau :lol:
Anonymous

Zpět na Motor