neutrál mezi 4. a 5. stupněm??

Pravidla fóra
Zkuste využít funkci hledat před přidáním nového dotazu. V případě nového dotazu/příspěvku vždy na začátek uveďte přesný typ a ročník XJ, ke kterému se dotaz vztahuje!!!

neutrál mezi 4. a 5. stupněm??

Příspěvekod Anonymous » 01.08.2006-20:48

Tak a mám další problémek..byl jsem teď mrknout na chatě a po cestě jsem trochu ledabyle zařadil-najednou vylítly otáčky a žádný tah dopředu..zkusim znova plyn..to samý..spojka, znovu na 5 a už to zase jede.. No docela mě to vyděsilo..na falešnej neutrál si pamatuju ze simsona, ale xj by ho mít asi nemělo, že.. :/ Jo a kontrolka N samozřejmě nesvítila.. Nestalo se to už někomu, nevíte čím to?? :?:
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 01.08.2006-21:15

Jednou se mi to stalo když sem vjížděl na dálnici a potřeboval sem hoodně rychle pryč,2,3,4 a najednou otáčky v maximu (je to už dlouho ale myslim že svítil neutrál).Taky mě to zarazilo,ale od tý doby se mi to už nestalo tak sem se po tom nepídil.
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 01.08.2006-21:17

Hmm, dík za odpověď..trochu mě to uklidnilo..budu to tam trochu zodpovědnějc kopat, dokud někdo třeba nepřijde s nějakým vysvětlením nebo další zkušeností.
Anonymous

Příspěvekod kubik1 » 02.08.2006-20:59

taky sem ho uz parkrat nasel jinde nez mezi 1-2 to asi kazdej kdo je linej poradne radit 8)
i na me ex-masine GPXku sem ho prakrat nasel jinde-je to trapas kdyz pri rozjezdu ti vylitnou otacky ,rev a nic se nedeje :oops:
XJ 900F rok 1991 4BB
kubik1
občasný přispěvatel

Images: 16

Zpět na Motor