Po seřizeni ventilu běži jak šici stroj

Pravidla fóra
Zkuste využít funkci hledat před přidáním nového dotazu. V případě nového dotazu/příspěvku vždy na začátek uveďte přesný typ a ročník XJ, ke kterému se dotaz vztahuje!!!

Po seřizeni ventilu běži jak šici stroj

Příspěvekod Anonymous » 18.05.2008-21:55

Minuli tyden jsem dal sve XJ900S na seřizeni a kontrolu ventilu.Než jsem moto odvezl bylo tiche(jen za studena se občas ozval rozvodak)po seřizeni se z motoru oziva cvakani jako když sedite na šicim stroji a neni rozdil tepli studeni pan mechanik mi řekl že vule jsou ok a že šteloval jen vifukove a že pri už je vyběhana vačka a že to cvakani je od te vačky(najeto 40tis km).Dle meho zdraveho rozumu je to blbost a pan mechanik špatně seřidil ventili.
Anonymous

Příspěvekod Rix » 18.05.2008-22:05

Podle toho jak to popisuješ tak to mechanik akorát skurvil,to je jasný.
Rix
XJ štamgast

Images: 29
Kraj: Maďarsko
Typ XJ: Hayabusa turbo
Rok výroby XJ: 2009

Příspěvekod Anonymous » 18.05.2008-22:28

Jo asi to tak bude ve středu jedu k němu a předemnou to rozděla a změři:)tak jsem zvědavej.Jelikoš jsem tam tu motorku ale už nechal od soboti tak doufam že to nebude opraveni:((
Anonymous

Příspěvekod TOMMZ » 18.05.2008-22:42

hm hm když je XJ tiché tak je snad něco špatně. Správně to má znít jako šicí stroj:-)
TOMMZ
Site Admin

Images: 1515
Kraj: Praha
Typ XJ: Thundercat
Rok výroby XJ: 2000

Příspěvekod Anonymous » 19.05.2008-15:49

S tim nemohu souhlasit sam mechanik řekl že vule dělal jen na vifukovich ventilech jinak byli ok...
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 26.05.2008-22:47

Tak trable pokračuje po opětovnem otevřeni zjištěno že na třetim vifukovem ventilu větši vule než ma byt(dle mechanika to nema vliv:()čtvrti ventil take větši vule ale v normě.po opětovnem smontovani jde jak traktor:(((motocikl jsem odvez radobi opravař mi vratil penize a zitra to vezu jinam.Pan mechanik mi řekl že muže byt přidřenej valec volnej čep vlastně cokoli.....JEN JE ZAJIMAVE žE PřEDTIM šLO tiše bez hluku...
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 02.06.2008-20:45

:lol: Rozluštěni cele zahady:Dnes jsem dojel k chlapum do Martinic do servisu Motocentrum A-Z(timto chci chlapum poděkovat)a zahada byla do 1 minuti vyřešena:)) pan mechanik kteri mi dal ventili špatně nasadil hadici spětneho odvodu spalin a tak si motor odfukoval a dal hluky že to znělo jak traktor..... :shock:
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 10.06.2008-09:00

Navii píše::lol: Rozluštěni cele zahady:Dnes jsem dojel k chlapum do Martinic do servisu Motocentrum A-Z(timto chci chlapum poděkovat)a zahada byla do 1 minuti vyřešena:)) pan mechanik kteri mi dal ventili špatně nasadil hadici spětneho odvodu spalin a tak si motor odfukoval a dal hluky že to znělo jak traktor..... :shock:

Nemůžu než souhlasit, že výběr servisu je důležitý ( nebo se naučit všechno štelovat sám... touhle cestou jdu já ) Právě v teď mám motorku taky v rádoby servise a už 3 týden čekám na seřízení ventilů a podtlaků...
Anonymous

Zpět na Motor