Pravidla fóra
Zkuste využít funkci hledat před přidáním nového dotazu. V případě nového dotazu/příspěvku vždy na začátek uveďte přesný typ a ročník XJ, ke kterému se dotaz vztahuje!!!
51 koníků v 8500 je fakt málo. Točivý moment by přibližně souhlasil, ale výkon ukazuje spíš na 37 kw verzi. Ta má na druhou stranu max. výkon v 7500ot/min. Nevěděl by TOMMZ víc? ...když je to z jeho stránek
Yamaha udává zásadně výkon na klice! Takže ta křivka co je uvedená nahoře ,je z plně otevřené verze 44kW. Já jsem si nechal odbrzdit mého fazera ,který má v papírech 105kW a měl jsem maximum 97kW na zadním kole,ale nádhernou křivku výkonu i krouťáku.
To mám z toho života jakej vedu, to mám z toho s kým se tahám!
Tak jsem byl v té Břeclavi, v Triskelu a tohle mi pánové vyjeli. Chtěl jsem schválně graf výkonu z kliky. Motorka je po výměně karburátorů a po seřízení, po ventilech. Iridiový svíčky a novej vzduch.filtr. Servisák na to čučel, prej se moc často nestává aby naměřili víc než uvádí výrobce. To jen tak pro zajímavost. jo a chtěli 450,-
David Houda píše:A na co tě ta výměna přišla Zvedal si to z 25 kW nebi se pletu Už mě to tak nějak přešlo. Mám ji omezenou na 25 kW Jinak paráda asi máš dobrej stroj
3000 karburátory, 2000 práce - rozdělání do šroubku, vyčištění a seřízení. Jinak děkuju Radkovi z Brna, dobrej a šikovnej týpek