vymezovací podložky

Pravidla fóra
Zkuste využít funkci hledat před přidáním nového dotazu. V případě nového dotazu/příspěvku vždy na začátek uveďte přesný typ a ročník XJ, ke kterému se dotaz vztahuje!!!

vymezovací podložky

Příspěvekod Tommy XJ » 17.03.2008-23:11

Při otevření víka klikové skříně které kryje malou rozetu na mě měly vypadnout dvě vymezovací podložky, avšak bylo velké překvapení když nevypadly. Objednal jsem v proto v yamaze nové. Pan mi však řekt že si mám vzít dvě malé a jednu větší. Ve schematech jsem našel jen jednu malou a jednu vekou vymezovací podložku, proto se ptam jak to tam vůbec je? Nikde jsem podobné téma nenašel proto mě ukamenujte jestli to tu už někde je :D
Tommy XJ
-

Images: 9

Příspěvekod Anonymous » 17.03.2008-23:56

Řek bych, že by tam měly bejt dvě..ale já tam mám jenom jednu na hřídeli řazení..předchozí majitel tu na dlouhým šroubu(tu delší z těch dvou) asi někde už potratil-tak to má víc lidí, co sem sledoval. není tam uplně nutná, ale v tom případě dotahovat s citem.. Ta na hřídeli řazení si myslim by byla asi důležitější, tou bych se zabejval spíš. Jinak se uplně děsim toho, co si za ten kousek kulatýho plastu v yamaze řeknou.. :? Lepší nahradit čímkoliv se stejným rozměrem.

A JO, řešilo se to už ;) viewtopic.php?t=195&start=100
Neřešil jsi to už dokonce sám na tom odkazu?
Anonymous

Příspěvekod Tommy XJ » 18.03.2008-15:58

lezi mi na stole dve podlozky s cislem 13 a 18 ve skripech, cena byla u jedny 6Kc a u druhy urcite do 20Kc, je to kovovy (ne plastovy) z nerezu, za tech par korun se mi ani nevyplati to doma vyrabet, jen mi prilo divny ze mi prodejce tvrdit ze tu s cislem 13 potrebuju 2x ale nenasel jsem misto kam tu druhou napsat tak jsem vzal jen jednu s tim ze v pripade potreby druhou dokoupim priste, zrejmne se prodejce spletl a proto me to celkem zarazilo
Tommy XJ
-

Příspěvekod Anonymous » 18.03.2008-22:17

Aha..tak tu 13ku tam zřejmě taky nemám.. :oops: Myslel, sem, že tam maj bejt podobný jak je ta jedna plastová na hřídelce. Každopádně tam kovovou nemám ani jednu, to znamená 18 ani 13. Ale na mikrofiši jsou jen ty dvě, tak bych to asi neřešil a dal to tam podle schéma.
Anonymous

Příspěvekod Tommy XJ » 18.03.2008-22:45

přesné ceny techto dílů jsou: mala podložka 6Kc, velká podložka 27Kc, dávám dohromady podle chmémat a vic se nezabývám, díky za rady
Tommy XJ
-

Zpět na Motor