xj 900 4BB

Pravidla fóra
Zkuste využít funkci hledat před přidáním nového dotazu. V případě nového dotazu/příspěvku vždy na začátek uveďte přesný typ a ročník XJ, ke kterému se dotaz vztahuje!!!

xj 900 4BB

Příspěvekod Anonymous » 23.09.2007-20:38

Zdarec kolegové, motorek jsem už pár vystřídal, ale teď konečně přišla ta pravá milovaná xj 900 rv92. Měl bych k vám zkušenějším pár otázek, jakou rychlost máte na pětku při 5tis.ot ( já 130km/h) motůrek je úplně sametovej,( na tacháči má sice 28tis. ale počítám že to bude spíš 128 :-)) jen to hvízdá, ale na neutrál při volnoběhu je slyšet lehký rachtání, tipnul bych to na rozvoďák, ještě kouknu na napínák, ale kdyby náhodou, kde řetízky kupujete, dělal jsem to na viragu ( tam jsou dva ) tak doufám, že to zvládnu i tady, pokud máte někdo nějaký fígl na tuto operaci, dejte mi prosím vědět.
Pak ještě sháním nosič a teploměr oleje místo víčka, takže pokud někdo o něčem víte dejte vědět :D
Jinak dneska jsem na ni dal 350km, spotřeba 5,5l a bolavá prdel, ale jinak super, užijte si ještě to zbylý léto :D :)
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 11.10.2007-12:08

Pri 4000 na petku mam 90. Ale mam XJ900S 4KM.
Vicko jsem koupil od kluku co jeli do Louise, meli ho v akci.
Anonymous

Příspěvekod kubik1 » 23.11.2007-00:21

ahoj yamane, ja videl teplomer treba tady http://www.moto776.wz.cz/teplomer-moto.htm

jinak jak ti to startuje za studena? mne to chytne celkem bez problemu,ale pri teplote tak do 10 stupnu je slyset par fterin takovy divny bruceni a cvakani dohromady jakoby rozvodak a po chvilce to stichne a motor vrni jako kote... ze by neco s napinakem? uvidim az to rozeberu zatim jen sonduju co me muze prekvapit.
jak se liší tvoje posledni verze od tech starsich?
XJ 900F rok 1991 4BB
kubik1
občasný přispěvatel

Images: 16

Zpět na Motor