Problém s XJ 750 F

Pravidla fóra
Zkuste využít funkci hledat před přidáním nového dotazu. V případě nového dotazu/příspěvku vždy na začátek uveďte přesný typ a ročník XJ, ke kterému se dotaz vztahuje!!!

Problém s XJ 750 F

Příspěvekod Anonymous » 27.02.2010-16:36

Zdarte, na svojem XJ 750 F jsem vyndal baterku, nechal ji přes noc na nabíječce a včera dal zpátky. Předtím bylo vše ok, teď okolo 2tis.ot občas jakoby střelí do výfuku. Nad 3tis.ot. už jede krásně. Než se zahřála, tak když jsem při brždění vyřadil na neutrál, zdechla. Po zahřátí už se otáčky držely okolo 1tis.ot. Když sem ji nakonec zdechl, že ji schovám do garáže, začal mi otáčkoměr ukazovat nesmysly. I když byl motor vyplej, občas se otáčkoměr otočil, někdy k 6tis.ot, jindy k 10tis.ot. prostě jak se mu zrovna chtělo. Před cca 14dny, kdy sem ji měl nastartovanou naposledy, tak běžela bez problémů. Pak jsem jen vyndal a dal zpátky baterku a dělá tohle. Napadá někoho, čím by to mohlo být? Díky :)
Anonymous

Příspěvekod Drobeček » 01.03.2010-15:27

Čoveče tady mi napadá ve spojení s baterií jedině ŠPANÁ "KOSTRA", nebo jiný kontakt. Potom by mohl blbnout i ten otáčkoměr a třeba v těch 2tis.ot. při určitých vibracích špatný nějaký kontakt, který potom dělá brikule. :cry:
Mě takto ve 3,5 tis.ot. zhasínalo (poblikávalo) světlo. Při vyšších a nižších ot. to nedělalo. Prostě v těch daných otáčkách má motorka určité vibrace a špatný kontakt začne blbnout. Je to trochu"duchařina" to najít :cry:
Drobeček
XJ štamgast

Images: 93
Kraj: Praha
Typ XJ: XJ 900F
Rok výroby XJ: 1984

Zpět na Mazání motoru, oleje a maziva