Nechcem ti protirecit ale mam PDA uz vyse roka a sucastne to vyuzivam ako GPS a u mna maximalna spokojnost.
citujem
Vadí mu sebemenší vlhkost, otřesy, velice zranitelný display a ovládání za jízdy (i v autě) velice pomalé (malé ovládací prvky)
vlhkost vadi asi vsetkym nevodotesnym zariadeniam ale musim sa priznat ze uz mi ho ostriekala aj voda paril sa v kupelke asi den a pda ani nevedelo ze nieco take zazilo.
Vadia mu otrasy ? tak to je pre mna novinka pretoze tam niesu ziadne mechanicke disky ani nic podobne to je ako keby si napisal ze kalkulacke mobilu a inym zariadeniam vadia otrasy prepac ale s tym sa suhlasit vonkoncom neda
velice zranitelny display ? tiez neviem ako si na to dosiel ale pre upresnenie exituju ochranne folie a je pravda ze mi bolo noveho pda luto a od novoty mam jednu na nom a do displaya stucham perom prstom skrabem nehtamy a display stale ako novy pretoze je na nom ta ochranna folia. neverim ze navigacia ma podstatne lepsi display. lcd je stale len lcd nic viac nic menej sorry.
Ovladanie za jazdy v aute pomale tak toto zavisi od procesory a pamate ktoru tam mas narvatu a celkoveho zladenia stroja ale co som sa hral na roznych vystavach s navigaciami tak moje pda by ch nieklko urcite pokorilo. A aby som nezabudol ovladacie prvky su na dotykovom displayi takze tato vec zavisi od programu napr tom tom to ma strasne blbo vyriesene ale iGO je v tomto u mna na prvom mieste alebo destinator tiez nieje zly
Neviem odkial si cerpal informacie o pda a mozno si mal v aute pda s procesorom ake ma kalkulacka a 1 palcovy display a preto takto uvazujes.
Pre uplnost dodavam ze mam siemens pocket loox 718 a som nadmieru spokojny a nemenil by som to za navigaciu...
S tym mobilom suhlasim je to riesenie na chuja. ale musim ta poopravit mobil prima gps z externeho modulu pripojeneho napr cez BT takze moze chytat aj 12 aj 20 kanalov ak sa nemylim ionak to skor mobil je strasne v tomto pribrzdeny pretoze sa tam s takouto zatazou procesoru nerata.
Podla mna odsudzujes to co nepoznas a to ze si mal jednu zlu skusenost s pda v ktorom si mal soft na chuja je pre teba moznost ako zaskatulkovat vsetko ostatne .
V predchadzajucom prispevku som pisal o mape pocket kim na ktorej som frcal asi pol roka ale akonahle som objavil iGO nechapem ako som pri nej mohol tolko vydrzat.
Osobne si trvaz za tym ze navigacia je jedoucelova vec a pokial si ju niekto kupi mal by si svoj vyber riadne uvazit aby sa nesklamal. Sklamanie moze prist v neaktualnych mapach ci obmedzenie funkcii pristroja softverom.
V pda si musi tiez clovek vyberat ale uz len z pohladu map ma na vyber omnoho viac pretoze je to univerzalnejsie. Naviac sa da pda vyuzit niejel na navigaciu ale i na ine srandicky.
No a co sa tyka cenovej ponuky tak pda sa da kupit za par korun ale aj za par tisic co rovnako plati aj o navigacii