Odešel snímač otáček, jak dál.. - xj 600s/n

Pravidla fóra
Zkuste využít funkci hledat před přidáním nového dotazu. V případě nového dotazu/příspěvku vždy na začátek uveďte přesný typ a ročník XJ, ke kterému se dotaz vztahuje!!!

Odešel snímač otáček, jak dál.. - xj 600s/n

Příspěvekod Anonymous » 23.07.2009-14:30

Zdravím Všechny co jim to jezdí.Psal jsem o svém problému a to že nejde jiskra na svíce.Řešili jsme konec řídící jednotky dle mého servismena...Díky Vašim radám jsem již byl v kontaktu s firmou Ignet kde byla jednotka nová za 3100Kč.NASTALA ale změna neb se ukázalo že je totálně po smrti snímač otáček a jednotka dobrá.TAK TEDY nyní další dotaz na Vás kde by se to čidlo otáček dalo sehnat.Volal jsem do Yamaha Liberec a zde řekli že samotné ho neprodají jen s celým zapalováním za strašnou cenu a firma Ignet Přelouč taky nepomůže.Máte li již někdo za sebou tento problém tak poraďte kde ho sehnat popř. zda ho nemáte někdo doma... Surprised
Yamaha XJ600,r.v.1990
Anonymous

Re: Odešel snímač otáček, jak dál.......

Příspěvekod mirekm » 23.07.2009-16:40

Dokud se mi líběj holky a motorky, tak žiju :-)
mirekm
XJ štamgast

Images: 17
Kraj: Středočeský
Typ XJ: yamaha 900 Diversion a xj 550
Rok výroby XJ: 1998

Příspěvekod Anonymous » 24.07.2009-09:52

Ne to není přesně ono,ozvali se mi s IGNITECHU,mají ho nakonec za 1200Kč a nechal jsem si ho poslat poštou tak uvidím jak vše dopadne a vše napíšu.
Zdeněk :D
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 25.07.2009-08:31

Zdravím.Motorka je opravena a zkušenost pro mne je pokud nejde jiskra na svíce možnotí závad je hodně a končí to snímačem otáček a na konci je krach jednotky.Cena čidla z firmy IGITECH je 1200Kč.
Zdravím.
Zdeněk
:D
Anonymous

Zpět na Elektrika