Ronn píše:Tak tu baterku jsem nakonec dneska nekoupil. Bo jsme jeli k vode. Ale zitra bych ji rad poridil. Dival jsem se u nas v kyjove maji tam Vartu za cca 660kc ale ma 9Ah a na XJ by mela byt asi 8Ah. priznam se, ze v elektrice jsem uplne vedle a tak bych se chtel zeptat jestli to je nejaky problem? Ale nejspis ne ze, bo ta baterka co jsem tam do ted mel a se kterou jsem motku koupil ma taky 9Ah. No a pak tam maji Yuasu YTX9-BS gelovku za 990,-kc ale k te bych zase musel koupit nabijecku tak nevim. Ale vzhledem, k tomu ze masina bude zase nekolik mesicu stat tak koupim asi tu vartu a bude klid. Snad vydrzi.
lynx píše:XJelene, takhle mi prodat baterku (krabice + bandasku), tak mu to omlátím o palici. Můj osobní dodavatel - už jsem od něj koupil celé dvě- mi dodá baterku nejen "zkompletovanou" , ale ji i vymění (s případnou výměnou svorek a vyčištěním kastlíku) a večer ještě zaplatí kafe s rumem. Cenu neřešim, ten servis (včetně následné údržby zdarma) za to stojí - teda hlavně to kafe
(startovací relé) Hledal jsem v inzerátech a našel jsem několik chlápků co rozprodávaj komplet mašiny na díly. Docela jsem nečekal jaké peníze za to budou chtít.
První komu jsem volal si řekl 1000Kč, tak to jsem odmítl. Nakonec jsem našel jedno za 300Kč (kupodivu i funguje). Docela rozdíl v ceně co Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník