Tridac: promin
....ne, na tohle nemam proste zaludek, aby se nejakej namyslenec !pokazdy! do me navazel a i v zcela nesouvisejicich vlaknech mel trapny narazky ...bud je to forum slusnych lidi, nebo par spiklencu co se na ostatni koukaj skrz prsty ....no a narazky na vek? at teda dotycni ze sveho zaslouzileho veku klidne prasknou pychou, budu se modlit abych takovejhle teda nebyl. ...jinak XJ diversiony byly vzdycky spotrebni nejlevnejsi motorky v danych objemovych kategoriich, takze bohuzel, ale tuzby dostat se do nejvyssi spolecnosti, zustanou nesplnene ...dotycni si meli koupit erjednapyčovole nebo hajabůzy, hárleje, goldwingy a podobny kramy ... vylozene me sere tohle pohrdani tim, ze nekdo ma starou motorku a neni zrovna pri penezich, Lynxi, to jsou tihle podradnymi motorkari? zato ty ses ten pravej, ryzi? ...tim rozhodne neobhajuju patlaly a bastlire celyho sveta
....jestlize jsem se kdysi chtel podivat na sraz a pouze mi to treba casove nevychazelo, tak jedno vim ted jiste ....uz nechci ....to ze se nekdo u piva s "vlastnima" chova "normalne", je logicky, nehodlam se pretvarovat a culit se na nekoho, kdo nedovede bejt korektni ani na internetovy diskusi ....navic rozlisovani na nesrazujici a srazujici, kdy ti prvni jsou opet povlem a podradnymi cleny je druha urazejici vec.
...takze zaver ....slova mozna emotivni, ale rozhodne nejsem rudej u obrazovky....abych ale nemel chut uz tady nikdy takhle psat, rozhod jsem se takto
....Bolku, prosím o SMAZÁNÍ mojeho profilu, sám to udělat nemůžu ... a pro příště už jen jako neregistrovaný divák, protože stejně jsem si musel vždycky poradit sám a na cteni posmesnych prizpevku na moji osobu nepotrebuju bejt registrovanej...
....doufam ze vecer az prijdu ztahanej z parcely, tak se uz nepujde prihlasit