konektor! - xj600s/n

Pravidla fóra
Zkuste využít funkci hledat před přidáním nového dotazu. V případě nového dotazu/příspěvku vždy na začátek uveďte přesný typ a ročník XJ, ke kterému se dotaz vztahuje!!!

Příspěvekod Anonymous » 15.07.2009-11:59

Tridac: promin

....ne, na tohle nemam proste zaludek, aby se nejakej namyslenec !pokazdy! do me navazel a i v zcela nesouvisejicich vlaknech mel trapny narazky ...bud je to forum slusnych lidi, nebo par spiklencu co se na ostatni koukaj skrz prsty ....no a narazky na vek? at teda dotycni ze sveho zaslouzileho veku klidne prasknou pychou, budu se modlit abych takovejhle teda nebyl. ...jinak XJ diversiony byly vzdycky spotrebni nejlevnejsi motorky v danych objemovych kategoriich, takze bohuzel, ale tuzby dostat se do nejvyssi spolecnosti, zustanou nesplnene ...dotycni si meli koupit erjednapyčovole nebo hajabůzy, hárleje, goldwingy a podobny kramy ... vylozene me sere tohle pohrdani tim, ze nekdo ma starou motorku a neni zrovna pri penezich, Lynxi, to jsou tihle podradnymi motorkari? zato ty ses ten pravej, ryzi? ...tim rozhodne neobhajuju patlaly a bastlire celyho sveta

....jestlize jsem se kdysi chtel podivat na sraz a pouze mi to treba casove nevychazelo, tak jedno vim ted jiste ....uz nechci ....to ze se nekdo u piva s "vlastnima" chova "normalne", je logicky, nehodlam se pretvarovat a culit se na nekoho, kdo nedovede bejt korektni ani na internetovy diskusi ....navic rozlisovani na nesrazujici a srazujici, kdy ti prvni jsou opet povlem a podradnymi cleny je druha urazejici vec.

...takze zaver ....slova mozna emotivni, ale rozhodne nejsem rudej u obrazovky....abych ale nemel chut uz tady nikdy takhle psat, rozhod jsem se takto
....Bolku, prosím o SMAZÁNÍ mojeho profilu, sám to udělat nemůžu ... a pro příště už jen jako neregistrovaný divák, protože stejně jsem si musel vždycky poradit sám a na cteni posmesnych prizpevku na moji osobu nepotrebuju bejt registrovanej...

....doufam ze vecer az prijdu ztahanej z parcely, tak se uz nepujde prihlasit
Anonymous

Příspěvekod lynx » 15.07.2009-12:38

Tak ahoj. Internet je nekonečný a určitě někde jsou stránky, kde i spotřební nejlevnější motorky udržují patmatím způsobem při sledování hlavního hlediska - ceny. Osobně ti přeju hodně šťastných kilometrů. A v jednom máš pravdu. Rejpat do lidí co fungují výše popsaným způsobem nepřestanu. Myslím si totiž, že člověk se má pouštět jen do takových aktivit, na které má. Je úplně jedno, jest-li si takový jedinec kupuje kdejakou kravinu na spotřebitelské úvěry nebo si pořídí jakoukoliv mašinu a pak zjistí, že nemá na to dát jí co potřebuje (často ani benzín). Netvrdím, že je to přímo tvůj případ (na to tě neznám), ale rozhodně se s nimi plácáš po zádech. Každý kdo stále hledá všemožné náhražky a postupy, který mají jediný cíl, ušetřit (ne zlepšit nebo rovnoceně! nahradit), by se na to měl vykašlat - je to trapné a ubohé. Ze stejného důvodu jsem přestal koketovat s motorovými čluny - nechtěl jsem dopadnout jako to co výše popisuji - finanční štvanec s patmatími návyky.
Měj se a až příjdeš na to, že šidit (minimálně) svoje koníčky je strašná hloupost (ničíš mašinu i sebe) ozvy se - uvidíš, že si spolu v pohodě pokecáme.
lynx
XJ štamgast

Příspěvekod Anonymous » 15.07.2009-12:51

Lynx: ne, ani po dalsi komunikaci netouzim.... ani me neznas a delas ze me vola ....kdyz uz jsme u toho, tak na motorce jsem nic neosidil ani nezbastlil, takze nemam proc prehodnocovat svoje ciny ....navic jsem strojar, v technice se pohybuju uz hodne dlouho, obe ruce levy taky nemam a ty me budes oznacovat za neknubu co nevi co dela jen proto ze si nenecham vsechno delat v servise jako pan dokonaly ....s tvejma nazorama si nemame o cem povidat a to ani za nekolik let. ....kdybych se mel ridit tvejma radoby uvedomelejma recma, tak jsem svejma silama nepostavil garaz a nikdy nezacal s motorkama, ale misto toho jen sedel nekde u piva a pocitace .....a vubec, proc bych se mel o tohle forum zajimat, doufam ze uz brzo tenhle ucet bude smazanej ....uz jsem mel radsi zas jit kopat elektriku ke garazi ....ty by sis to zajiste nechal vsechno udelat od ukrajincu....
Anonymous

Příspěvekod Racek » 15.07.2009-14:23

Nechci se mezi vás nějak vměšovat , povídejte si tu takhle hezky klidně dál :D ,já se těchhle rozepří už radši držim stranou :?
Jen tu okomentuju pár věcí.
Bohužel je pravda že z XJ už je taková lidová motorka(hlavně starší ročníky) ,že si jí pořizují ,,socky,, jako třeba já :lol:
Dál sou tu dlouholetí fajnšmekři kteří si jí hýčkaj a možná jí nikdy nedaj pryč. Přiznám se že kdyby tenkrát kamarád prodával třeba bandita , tak tu teď nepíšu :roll:
Tyhle dvě sorty lidí samozřejmě budou mít odlišný názory na některé věci a jiný už to asi nebude. (nemyslím tím tzv. virtuály a ty co jezdí na srazy)
Nevěděl jsem o XJéčkách nic do tý doby než sem objevil tyhle stránky.
Chci tím říct že mi tu spousta kolegů pomohla i když sem si třeba v minulosti s dotyčným vyměnil nějakej názor.
Klávesnice je strašně zrádná a dělá z člověka většího siláka než ve skutečnosti vlastně je.
Dneska už třeba vim co budu od budoucí motorky chtít , na co si dát pozor , atd...protože i když je XJ prostě klasika , nebudu ji mít celej život , ale ať se rozhodnu udělat cokoliv bude to vždycky ta první skvělá motyka z kterou sem zase vpadnul za řídítka a tohle forum mi hodněkrát pomohlo. TAKŽE CHLAPI , BUĎTE V KLIDU A V POHODĚ !!! :wink:
Racek
častý přispěvatel

Images: 1

Příspěvekod mirekm » 15.07.2009-16:56

lynx píše:Tak ahoj. Internet je nekonečný a určitě někde jsou stránky, kde i spotřební nejlevnější motorky udržují patmatím způsobem při sledování hlavního hlediska - ceny.
Měj se a až příjdeš na to, že šidit (minimálně) svoje koníčky je strašná hloupost (ničíš mašinu i sebe) ozvy se - uvidíš, že si spolu v pohodě pokecáme.

Lynxi, jseš totálně vedle! I sebedražší servis není zárukou 100% kvality. Zřejmě podle svých patmatích schopností soudíš i ostatní, ale věř, že se najdou i lidi "amatéři" stejně schopní jako servis nebo i lepší a hlavně pro sebe pečlivější. Viz např. Bolkovo video výměny oleje ve vidlích, Bartovy nosiče a pod. Před česem jsem byl s kamarádem na Slapech a ráno měl prázdnou gumu - nechal si ji předtím přezout v servisu. Po sundání gumy jsme zvistili, že měl překroucenou duši a ta se prošoupala! Kamarád byl už v několika servisech (drahých) s podivnou funkcí karburátorů, až na jednoduchou závadu přišel jiný pečlivý amatér. A na tom, že se vlastnoručně o svůj stroj staráš, nevidím žádné šizení a o tom právě ten koníček je - starat se o to! Někdo hltá kilometry (bezohledně) a ani neví na čem to vlastně jede (typickej blonďát - motorka je červená) a jinej si ji zase leští, udržuje a má dobrej pocit, že si na tom něco dobře udělá. A myslím, že xj i když patří mezi jednodušší a levnější motorky, není žádná socka, i když o cenu jde většinou až na tom prvním místě. Mě se ale víc líbila než třeba TDM. A ceny všech moto šly dolů, proto i xj-ček.
A Jindro, nenech se odradit, prostě to přejdi :P .
Dokud se mi líběj holky a motorky, tak žiju :-)
mirekm
XJ štamgast

Images: 17
Kraj: Středočeský
Typ XJ: yamaha 900 Diversion a xj 550
Rok výroby XJ: 1998

Příspěvekod Anonymous » 15.07.2009-20:44

Mirekm: ja ti nevim, ja uz nemam chut se hadat s nejakym trotlem o takovejhle kravinach a nechat ze sebe delat vola ....aby me tady ten samej blb nazyval chlapeckem.... doma je leta tak trochu italska domacnost a me to uz vazne vadi ...na to abych si precet forum nepotrebuju registraci a aspon nebudu mit nutkani neco psat....

....jo a Lynxi ...asi pochazis z majetnych pomeru a tak neznas nedostatek, ale ja nikdy nemel prebytek a krom toho co jsem psal, bych bez skudleni mimo jine ani nechodil na krouzky radioamatera, leteckyho modelare a ani bych nemaloval.....misto toho jsem klidne moh zit jako ostatni, chodit po hospodach, bloumat bezprizorne ulicema a delat bordel... ale asi to bylo teda vsechno spatne, kdyz ctu tvoje zivotni moudra
Anonymous

Předchozí

Zpět na Elektrika