Ronn píše:Tak tu baterku jsem nakonec dneska nekoupil. Bo jsme jeli k vode. Ale zitra bych ji rad poridil. Dival jsem se u nas v kyjove maji tam Vartu za cca 660kc ale ma 9Ah a na XJ by mela byt asi 8Ah. priznam se, ze v elektrice jsem uplne vedle a tak bych se chtel zeptat jestli to je nejaky problem? Ale nejspis ne ze, bo ta baterka co jsem tam do ted mel a se kterou jsem motku koupil ma taky 9Ah. No a pak tam maji Yuasu YTX9-BS gelovku za 990,-kc ale k te bych zase musel koupit nabijecku tak nevim. Ale vzhledem, k tomu ze masina bude zase nekolik mesicu stat tak koupim asi tu vartu a bude klid. Snad vydrzi.
lynx píše:XJelene, takhle mi prodat baterku (krabice + bandasku), tak mu to omlátím o palici. Můj osobní dodavatel - už jsem od něj koupil celé dvě - mi dodá baterku nejen "zkompletovanou" , ale ji i vymění (s případnou výměnou svorek a vyčištěním kastlíku) a večer ještě zaplatí kafe s rumem. Cenu neřešim, ten servis (včetně následné údržby zdarma) za to stojí - teda hlavně to kafe
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků