Roztoky - Křivoklát - Emilov

pro motorkáře zajímavé

Hodnocení cesty:

1 bod
0
Žádná hlasování
2 body
0
Žádná hlasování
3 body
0
Žádná hlasování
4 body
0
Žádná hlasování
5 bodů
2
100%

Celkem hlasů : 2

Roztoky - Křivoklát - Emilov

Příspěvekod TOMMZ » 27.10.2005-08:21

Trasa: Roztoky - Křivoklát - Emilov
Kraj: Středočeský
Mapa: ZDE
Popis:

Pěkně zakroucená cestička s možností návštěvy hradu Křivoklát.
Naposledy upravil TOMMZ dne 27.10.2005-09:23, celkově upraveno 2
TOMMZ
Site Admin

Images: 1515
Kraj: Praha
Typ XJ: Thundercat
Rok výroby XJ: 2000

Příspěvekod Anonymous » 27.10.2005-09:04

Už od Berouna směr Hýskov, Nižbor se cesta kroutí pěkně (hlavně od Hýskova). Je tam spousta rychlých zatáček se slušnym povrchem. Z Nižbora směr Roztoky (směr Lány je to taky bomba, jen bacha na listí a srnky) je to v lese samá dlouhá rovinka s horizontem, za který neni vidět. Láká to tam k rychlý jízdě, ale bacha na zvěř. Jeden známej si na nějakym z těch horizontů skočil ve 180 km/h (Ninja zx6r). Dlouhý rovinky jsou zakončený moooc pěknejma zatáčkama z kopce ( když jsme tam jely vyjížďku a stavěli se v Roztokách v hospodě, tak se TOMMZ vracel si ty zatáčky projet ještě jednou :wink:) a pak už jsou Roztoky. Ani za nima to nekončí. Tam se dá jet do populární hospody U rozvědčíka nebo za mostem doleva do kopce (samá zatáčka) nebo doprava za mostem směr Rakovník (taky pěkný). V tomhle okolí je to samá zatáčka. Takže ať jedete kamkoli, nudit se nebudete. :P
Anonymous

Příspěvekod TOMMZ » 27.10.2005-09:24

Já jsem se nevracel, ale naopak jel jsem nahoru na Emilov(směr Rakovník). Tam se mi to líbilo nejvíc.
TOMMZ
Site Admin

Images: 1515
Kraj: Praha
Typ XJ: Thundercat
Rok výroby XJ: 2000

Příspěvekod Anonymous » 27.10.2005-09:44

Já myslel, že ses vracel... :wink: Tak to jsem se mýlil
Anonymous

jo jo

Příspěvekod Anonymous » 31.10.2005-10:01

Jo přesně jezdim tam občas taky, hnedka za městečkem směr Křivoklát ta parádní obloukovka levotočivá je suúer pak to beru většinou taky na Rozvedčik, bo tak. Minulou neděli sem tam jel z Kladna přes Srby Nové strašecí, Ruda, Rakovník, pak v Rakovníku podel potoka na Křivoklát, právě přez městečko, z Křivoklátu na Zbečno, Sýkořice a pak na Nižbor, tam sou super zatáčky taky a z Nižbora už je to super přes Hýskov, do Berouna, odtud podel řeky na Karlštejn a pak pořád dál až do Radotína a z Radotína serpentinky na horu na dálnici směr letiště a tam si taky dát sprintik cestou domu až na Kladno super cesty. Hnedka bych jel dneska nebýt angýny
Anonymous

Re: jo jo

Příspěvekod Anonymous » 31.10.2005-10:13

Kurd píše:Jo přesně jezdim tam občas taky, hnedka za městečkem směr Křivoklát ta parádní obloukovka levotočivá je suúer pak to beru většinou taky na Rozvedčik, bo tak. Minulou neděli sem tam jel z Kladna přes Srby Nové strašecí, Ruda, Rakovník, pak v Rakovníku podel potoka na Křivoklát, právě přez městečko, z Křivoklátu na Zbečno, Sýkořice a pak na Nižbor, tam sou super zatáčky taky a z Nižbora už je to super přes Hýskov, do Berouna, odtud podel řeky na Karlštejn a pak pořád dál až do Radotína a z Radotína serpentinky na horu na dálnici směr letiště a tam si taky dát sprintik cestou domu až na Kladno super cesty. Hnedka bych jel dneska nebýt angýny

Po takový cestě lituju tvý stupačky... :smt023
Anonymous

hehe

Příspěvekod Anonymous » 01.11.2005-15:16

Po takový cestě lituju tvý stupačky... :smt023[/quote]

:oops: jako nový :lol: jezdim první půlsezónu :wink: takže dichtivě, hodně, statečně, ale ne až tak moc profesionalně :wink: :roll:

Ale všechno příde :wink:
Anonymous

Příspěvekod sjirka » 01.11.2005-18:27

Tak ti držím palce, aby nepřišly i pády. S tou první půlsezónou mi to taky šlo, pak to bylo horší :oops:
sjirka
XJ štamgast

Images: 79

jak to?

Příspěvekod Anonymous » 02.11.2005-09:45

sjirka píše:Tak ti držím palce, aby nepřišly i pády. S tou první půlsezónou mi to taky šlo, pak to bylo horší :oops:

Jo pád už přišel taky :( zrovna tam na tý trase za mostem v Nižboru mi nedal týpek se škůdkou přednost z vedlejší od Žloukovic teda lépe řečeno z parkoviště od hospody a ujel :evil:
Naštěstí sem jel jenom za 1. hodně pomalu ale stejně nešlo zareagovat poslal mi to těsně před moto a štěrk, tak sem to naštěstí stih poslat po zemi vedle auta a je to jen malinko poškrábaný ani plasty nepraskli nic jen víčko a plasty škráblí, jel sem tak 15Km/h :roll: jinak sedřená komboška no a boule na hlavě.
Tak pád už mam taky za sebou, :P
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 02.11.2005-13:04

Boule na hlavě? Ty jsi neměl helmu?
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 02.11.2005-13:30

Nitram píše:Boule na hlavě? Ty jsi neměl helmu?

No právě neměl, přejížděl jsem jenom od benzínky k hospodě, cca 20metrů po hlavní silnici a batůžek mi nesl helmu a rukavice a sel obednat do hospody :cry: dobrej pech, takže sem jenom vyjel ujel půl cesty asi 10 metrů a najednou se přiřítí šílenec :( takže sem si vobrousil malinko hlavu vo asfalt, sundal z hlavy tak na dve paruky vlasu při prohrábnutí hlavy a sedřel si dlaně jako vopičák, ale aspoň mam rukavice porá v cajku :)
Anonymous

Zpět na Cesty