Tomáš Benda píše:pouceni to je nejem pro me ale i pro vice jak deset lidi co pri seznameni s problemem a mnohdy i vlastni zkouzce povoleni s pronesenim slov to rpece musi povolit kdyz ej tam navarena odborne matka - bohuzel ne , vzdy se radsi utrhla cocka na konci s kouskem steftu avsak sroub nepovolil
Tomáš Benda píše:s konecnou platnosti jsem se rozhodl po dlouhem boji se zalomenym sroubem motorka poputuje na valniku do servisu, system nekolikanasobneho zahrejvani, strikanim vsema sajrajtama od brzdove kapaliny a petroleje na zacatku pres WDcko az po specialni preje na povolovani sroubu ke konci, ani poklepanavani ze vsech stran ktere se s pribivajicimi hodinami podobaly spise buseni, svuj boj jsem vzdal a kdyz jsem i dnes asi po desaty utrhl navarenou matku i od profika (zkousel jsem to i sam ale cocka vzdy nevydrezala) tak jsem uznal me ctrnactidenni snazeni za zcela zbytecne a jsem zvedavej co na to rekne ten chlapek v servisu- takto dopalo vyndavani sroubu- neuspech, vystridalo se u nas mnoho odborniku kteri radili mozne i nemozne, diky az rady vsem prizpivatelum do dikuse a za vsechny napady
MatějXJ píše:Tím chci říct, že všechno jde, když se chceAkunrát teď nevím jak sundat ten zbytek šroubu z vytahováku
.
Tomáš Benda píše:.......kvuli naprostemu vyreznuti spoju (objimky) mezi tlumicem a svodama, stahovaci pasek byl na dva kusy, cele to bylo opraveno takto: omotana packa pro vysoky teploty,..............
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník