Tomáš Benda píše:s tou medenou pastou to je dobrej napad, ja vzdy pouzivam to ze zavit ponorim do vazeliny pro ochranu a s povolovanim po SOBE utazenejch sroubech jsem nemel problem
Tomáš Benda píše:tam budou k uvazovani celkem tri metody: 1. pres kontramatku 2. pres navarenou matku a 3. to nechat odvrtat, po predchozich skusenostech nakoupim specialni prostredky a par stovek obetuju
Tomáš Benda píše:jsou zalomeny skoro na konci- takze tam jeste zavit zbyva tak na jednu a pul matky- pokud je ze strany ubrousim tak bych moh dat jednu kontra
Chotis píše:No já to tady tak sleduju a všechno se mi zdaj dobrý nápady až na ten poslední-nahřát autogenem. Proč? Možná si to vykládám špatně, ale nebylo by lepší naopak ten šteft zkusit zchladit? Aby se v závitu smrsknul a šel tim pádem líp povolit?

Tomáš Benda píše:no s tim nahrejvanim je to prvda pac tech zbylejch 6 matek jsem nahrejvat probanbutanovym varicem (teda ne do roztaveni) a slo to docela dobre, na vynadavani stedtu ktery jsem ulomil jsem si sehnal wd40 tak jsem ho tam napral, zejtra privarim matku a pude se na vec

Tomáš Benda píše:no s tim nahrejvanim je to prvda pac tech zbylejch 6 matek jsem nahrejvat probanbutanovym varicem (teda ne do roztaveni) a slo to docela dobre, na vynadavani stedtu ktery jsem ulomil jsem si sehnal wd40 tak jsem ho tam napral, zejtra privarim matku a pude se na vec
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník