Pravidla fóra
Zkuste využít funkci hledat před přidáním nového dotazu. V případě nového dotazu/příspěvku vždy na začátek uveďte přesný typ a ročník XJ, ke kterému se dotaz vztahuje!!!
Vyměň olej. Hodně lidí na to zapomíná a po 2 rokách je místo oleje "voda". Výměnu jsem už tady někde popisoval je to vcelku jednoduchý. Pomůže to, a hodně.
To mám z toho života jakej vedu, to mám z toho s kým se tahám!
jo,jasně...to není problém...před měsícem jsem ho měnil kámošovi na CB 500 i s guferama a leštěním vidlí.....šlo mi spíš o to,jestli tak nějak všeobecně nemají XJéčka měkčí vidle......
měl jsem model od r.v. 98 který měli zvětšený průměr trubek z 36 na 41mm. Když jsem dal o stupeň hutčí olej ,tak přede byl na 1* . Model před tím nevím.
Na mekky vidle jsem vetl vic stezovani v recenzich, lidi psali ze davali tvrdsi pera (Wirth, WP), ale osobne jsem je na webu nasel jen na oficialnich strankach ohlins, ale jenom na ty modely do 97 (slabsi trubky). Osobne mi to moc nevadi (mam ty silnejsi roury), trochu se to pri brzdeni nori, ale proti xtcku... :D:D
no a je to hotový....když jsem porovnal tlumič se starým a s novým olejem, tak novej je trochu tužší...no a vo tom to je btw bez centrálu je to trochu porod.....
Chtěl bych se zeptat, jaxe dá alternativně bez klíče štelovat zadní centrál mám čičinu dovezenou z Německa a nářadí někdo vytuneloval dík za každou radu
Hasákem to ani nezkoušej!!! To předpětí pružiny hasákem nepřetáhneš -akorát si to pěkně doškrabeš jak ti po tom bude ten hasák klouzat. zavolej do nejbližšího motovrakáču - tam nářadíčko určitě pořídíš. zkus třeba http://www.motopuzzle.cz V tom nářdíčku jsou všechyn potřebný klíče na servis motorky a na cestách se ti to bude hodit.
jestli máš origo štelovák,tak ten je krátkej,na něj je totiž origo ještě taková placatá trubka. Pokud ji nemáš,tak ti bude na 100% stačit nějaká doma splácnutá trubka do které ten krátkej štelovák nasuneš.
Tak s tym asi budem mat nejaky problem, lebo mne s tym nejde ani pohnut. Pouzivam kluc, ktory som mal na utahovanie kolena vyfuku este kedysi na Simsone..., ale je pravda, ze este nan som paku nepouzil. Bojim sa, aby som tam nieco neodlomil.