Pravidla fóra
Zkuste využít funkci hledat před přidáním nového dotazu. V případě nového dotazu/příspěvku vždy na začátek uveďte přesný typ a ročník XJ, ke kterému se dotaz vztahuje!!!
Zjistil jsem, že mám vůli na rozetě ve směru otáčení. Prostě jde s rozetou hýbat tak o tři-čtyři milimetry na obvodu, jinak sedí pevně, šrouby jsou dotažený. Tuším, že by tam vůle být neměla..je to tak? A co to způsobuje, co vyměnit? Dík za každou radu..
Aha, tak to asi bude ono..dik..nevíš, kde se to dá sehnat? Budu měnit řetězovku, tak bych to vzal při jednom..počítám, že ta vůle asi napomáhá právě i většímu opotřebení řetězu...
Tak to asi v Yamaze. Netuším, zda se něco takového dá sehnat neorigo. A cenu bych viděl min. kolem 1000 Kč (když gufero do rozety stojí 250 ). Použité asi nemá smysl tam dávát... Než to seženes, tak to zkus třeba vypodložit.
To je paráda, jestli to stojí tolik.. No, zkusim se na to zeptat někde, snad to nebude tak hrozný.. Až uvidim tu součástku v reálu, teprv zjistim, jak by to třeba šlo vypodložit dočasně aspoň..takhle zatim moc nemám představu(nějaký gumový kroužky?).
doma je mám jako náhradní - jsou dobrý. Jinak v Yamaze mě říkali,že jsou pěkně mastný. Zítra zjistím kolik za ně chcou a pokud budeš chtít,tak se nějak domluvíme.
To mám z toho života jakej vedu, to mám z toho s kým se tahám!
Hele napiš mě na mira.ko@seznam adresu kam to mám poslat za 400 + poštovný je to tvoje. .Ale rozmýšlej rychle páč v sobotu ráno odjíždím na dovolenou a pak mě 3 týdny nikdo neuvidí.
To mám z toho života jakej vedu, to mám z toho s kým se tahám!
Tak už mám od Míry ty tlumítka doma, na první pohled teda vypadaj ještě o něco hůř, než ty moje, když sem na ně koukal při výměně řetězovky, ale snad budou teda dobrý Někdy ke konci týdne to zas rozeberu, tak pak dám vědět, jestli to pomohlo.
ja sem teda nigdy novou masinu nemel takze nevim jaka vule je z tovarny,ale ty moje gumovy špalky na pohled nevypadaj nejak vymackany a uz majitel prede mnou je vypodlozil gumovejma destickama asi 3-4mm tlustejma...