Snížení XJ900 Div

Pravidla fóra
Zkuste využít funkci hledat před přidáním nového dotazu. V případě nového dotazu/příspěvku vždy na začátek uveďte přesný typ a ročník XJ, ke kterému se dotaz vztahuje!!!

Snížení XJ900 Div

Příspěvekod kristensenj » 14.03.2016-11:52

Tak jsem se po přečtení několika článků a fór rozhodl ke snížení svého XJ neb se svojí výškou jsem se na tom "tak nějak" necítil, obvzláště pak v plným naložení s batůžkem. Nechal jsem si vyrobit kosti na kyvku s tím že to chci o 2cm dolu, po změření mě vyšla nová rozteč děr 147mm, nechal jsem vyrobit, namontoval a ještě jsem si posunul vidlice v brýlích o 1cm, první z čeho jsem byl hned unešenej byl takovej trochu jinej vzhled motorky v ten moment, boční stojánek vyšel v poho a na hlavní se musí člověk tak trochu zhoupnout ale to mě přijde taky pořád ještě v pohodě, samozřejmě jsem to hned ještě provětral abych nabil dojmů z chování motorky, protože v tomhle směru se dosti názory v diskuzích rozcházej a jízda mě přijde daleko lepší a taková jistější (asi že to má člověk blíž na tlamu :-D ) No chtěl jsem se zeptat jestli pokud to máte někdo přímo na XJ, protože tady jsem našel jen diskuzi o tom že to naopak někdo vracel zpět na původní výšku, jestli jste narazili na nějaký zásadní neduh této úpravy a ještě zvažuju zakoupit 2cm nástavce pod řidítka aby tyto byly vejš jak to je s lankama a kabeláží zda to vychází? Samozřejmě asi nejjednoduší řidítka oddělat nadzvednout a omrknout jenže zase si s řidítkama ve vzduchu těžko zatočím abych mohl posoudit zda se něco zbytečně nějak nenatahuje. Dík za odpovědi.
kristensenj

Kraj: Pardubický
Typ XJ: 900 Diversion
Rok výroby XJ: 2000

Re: Snížení XJ900 Div

Příspěvekod Mexican » 14.03.2016-20:46

my sme znizovali priatelkyno BWM tiez kostami a popustenim na vidlach. Ma aj predstavce riaditok (3cm) a vsetka kabelaz bola v pohode, v zasade sa tvrdi ze 2-3 cm u riaditok by nemal byt problem
Mexican
občasný přispěvatel

Images: 9
Kraj: Jihomoravský
Typ XJ: 600s
Rok výroby XJ: 2001

Zpět na Podvozek