Pravidla fóra
Zkuste využít funkci hledat před přidáním nového dotazu. V případě nového dotazu/příspěvku vždy na začátek uveďte přesný typ a ročník XJ, ke kterému se dotaz vztahuje!!!
Ahoj všem motorkářům chtěl bych se vás zeptat nebo poradit co s tím , mám problém se svým levým výfukem , ladákem od Marvingu , mám v něm uvnitř na konci cca 2cm díru viz obrázek, moto mám dva měsíce a zatím mimo tohoto žádný problém. Díky za radu nebo odkaz na někoho šikovnýho Zajda album_pic.php?pic_id=2076
Pavel píše:Já tam měl díru o něco menší a kámošovi se to podařilo zavařit C.Očkem.
No COčkem si myslim že se tam nedostanu no možná tigem , ale nevím, no asi to budu řešit přes zimu známej známího dělá výfuky na trucky a tak my říkal že to u něj možná zařídí . Že si s tím pohraje Je to panáček co má taky moto a rád ladí vše okolo.
No nechci brzdit tvoje nadšení, ale jelikož jde o firmu zabývající se laďáky nejedná se o originál, navíc ani není tvarově stejná. Pasovat budou, ale už na první pohled každý uvidí že nemáš origo výfuky. Výhoda je že mají homologaci. Já ji na svých laserech nemám, ale to mě nějak nebolí
No, možná nebudou úplně stejné, konce, resp. zátky nejsou chromované, to je pravda, ale vypadají jako originál a proti 9700,- je požadovaných 4400,- dostatečnou kompenzací, nemyslíš? A o homologaci tady asi tak úplně nejde...
No tak jelikož se tam známej tigem dostal , tak mám zavařeno , ale myslim že to nebude asi nadlouho, takže to budu muset nák pořešit ale jelikož tam mám ladáky marving tak budu muset koupit oba at je klid