Evropska homologace na stitku

Pravidla fóra
Zkuste využít funkci hledat před přidáním nového dotazu. V případě nového dotazu/příspěvku vždy na začátek uveďte přesný typ a ročník XJ, ke kterému se dotaz vztahuje!!!

Evropska homologace na stitku

Příspěvekod Anonymous » 16.07.2007-08:50

Ahoj,

ve Velke Britanii, kde mam XJ600S diversion. Protoze jsou poplatky za uzivani vozidla v GB dost vysoke - pojisteni + silnicni dan, tak jsem se rozhodl moto zaregistrovat v CR a platit jen pojisteni u nas. Ale ejhle narazil jsem na ceskeho urednika, moje moto i prestoze je z roku 2000 nema jakesi cislo evropske homologace, kterje by melo byt pro vsechny XJ stejne a nemuzu ji tedy prihlasit :cry: Jediny muj kamarad ma take XJ, ale nechapu, mam ceske papiry, ale homologaci ne. Nevite nahodou jestli ji na stitky XJ vubec nekdy tiskli? Mela by byt normalne na vyrobnim stitku, je to male "e" a za nim asi ctyrcisli a pak nejaka hvezdicka a dalsi cisla.

Dostal jsem se totiz trochu do pasti, protoze jsem mou 600. uz v GB odregistroval kdyz jsem dorazil na dovolenou do CR a ted ejhle nemam ani britsky ani Cr papiry a mam po jezdeni :cry:

Pokud by nekdo z vas byl ochoten mi uvedene cislo poslat na email,byl bych stastnej, samozrejme jsem ochoten to i necim kompenzovat.
Omlouvam se za otravovani.Dekuji.A preji mnoho bezproblemovych km nebo mil na XJecku.

Bye bye Luo, LuoKe@email.cz
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 16.07.2007-13:27

já koupil XJ letos s italským techničákem. r.v. 92. To číslo tam nebylo, Tak jsem zaplatil 2500,- za správní řízení (předtím musí být evidenčka a technická) a papíry mi dali. Ještě mi údajně něco chybí na štítku a mám si to do příští technické sehnat.
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 16.07.2007-14:48

Diky, prave jsem to vyresil, protoze je mladsi osmi let, takze to prej nakonec bude bez problemu! :D
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 16.07.2007-20:52

congratulation
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 16.07.2007-22:45

no já jsem dovezl r.v. 1998 a musela nejdříve být technická, potom správní řízení za 4000,-Kč na evidenční a k tomu chtěli od Yamahy vyjádření technické způsobilosti. Trvalo to cca 14 dnů.
Anonymous

Zpět na Podvozek