Koupím držák stupačky XJ 900 Diversion

Koupím držák stupačky XJ 900 Diversion

Příspěvekod Mara » 29.07.2012-23:46

Sháním levý zadní ( spolujezdce ) držák stupačky a výfuku na XJ 900 Diversion. Stupačka není nutná, jde mi zejména o ten držák.

Děkuji za odpovědi.
Mara
občasný přispěvatel

Images: 3

Re: Koupím držák stupačky XJ 900 Diversion

Příspěvekod Mara » 31.07.2012-21:34

Postačí i odkaz či kontakt, pokud by jste ho někde zahlédli. Nemůžu ho nikde sehnat.
Mara
občasný přispěvatel

Příspěvekod mahomaho » 02.08.2012-10:08

Protože jsem taky tuhle motku vlastnil trochu jsem se po tom držáku díval a asi to bude docela problém. Nedá se nic dělat, chce to sledovat bouračky a doufat.
život je cesta, čím dál tím líp
mahomaho
XJ štamgast

Images: 36
Kraj: Středočeský
Typ XJ: kdysi xj900 diversion
Rok výroby XJ: 1996

Příspěvekod TOMMZ » 02.08.2012-23:25

Nebo zajít do Yamahy...
TOMMZ
Site Admin

Images: 1515
Kraj: Praha
Typ XJ: Thundercat
Rok výroby XJ: 2000

Příspěvekod Mara » 04.08.2012-15:09

Tak už jsem ho sehnal, už mám konečně komplet vše, takže je motorka zase celá a nepolámaná. Už chybí jen lak, ale ten musí počkat, až podle peněz od pojišťovny. Dostal jsem se do skupiny lidí, kterým se povedlo bourat v zahraničí, takže mohu v případě zájmu odpovědět i na dotazy kolem řešení takový záležitosti.
Mara
občasný přispěvatel

Příspěvekod mahomaho » 06.08.2012-07:11

Mara píše: Dostal jsem se do skupiny lidí, kterým se povedlo bourat v zahraničí, takže mohu v případě zájmu odpovědět i na dotazy kolem řešení takový záležitosti.

Bohužel mám taky vícenásobnou zkušenost :smt078 ale s policii to bylo řešeno jen jednou. Klidně popiš story, bývá to výživné.
život je cesta, čím dál tím líp
mahomaho
XJ štamgast

Images: 36
Kraj: Středočeský
Typ XJ: kdysi xj900 diversion
Rok výroby XJ: 1996

Příspěvekod Mara » 01.02.2013-20:21

Na rovným přehlednym úseku sem předjížděl dodávku a kamion. Ten s tou dodávkou to střihnul do mího pruhu, když sem byl vedle něj. Mohl sem jet tak 90-100km/h. Štrejchnul mi bokem dodávky do řídítek a bočního kufru, což me rozhodilo a poslalo do škarpy, tam sem ještě pár metrů zápasil, než sem dostlam highslide a motorka mě i přítelkyni katapultovala přes ohradu do pastvi pro koně. Svědci i viník zastavili. Přijeli 2 sanitky a policie, převezli nás do nemocnice, ošetření ... naštěstí se ukázalo že jsme jen potlučený a nic vážného nám není.

Nehoda byla kuriozní v tom, že onen vyník nehody byl čech. Myslím že dostal cca 600Eur pokutu, nebylo to klasifikováno jako trestný čin protože mimo těch bolestivých následků nám nezpůsobil žádné zranění.

Svědci a místní sedlák se mi postarali o motorku a věci. Ten sedlák mi vše uklidil do své garáže a dal mi na sebe kontakt s tím ať se mu ozvu až bude vše OK, dokonce nabídl i odvoz do ČR.

Dobelhal sem se na policejní stanici, kde jsem česko/anglicko/německy/rukama/nohama sepsal výpověď. Viník nehody byl i dle nich jasný, takže se semnou rozloučili.

POZOR v Německu není běžné, aby vám policie dala kopii protokolu - že prý to pojišťovně posílají oni. Doporujučuju přesvědčit zapisovatele, aby vám udělal kopii. Značně to urychlí jednání s pojišťovnama, protože se nečeká, na to přeposlání... člověk má i dobrej pocit že má něco v ruce. Určitě si nechte vystavit papír i v nemocnici byť by se zjistilo že vám nic není. Později mi totiž přišla faktura za úhradu sanitky 525Eur a byl problém to vysvětli pojišťovně jelikož já neměl žádný papír z nemocnice ( přítelkyně ano ) nakonec se to ale vyjasnilo.

Škodnou událost řešila Česká pojišťovna - doporučuju tam pořád volat jinak to řešení trvá dlouho, kdybych je neuháněl, tak se mi možná ještě ani neozvali, ale nakonec v průběhu cca 2 měsíců postupně vše uhradili ( bolestné, žkodu na zavazadlech, hadresch, přilbách, motorce, prostě vše ).
Po zmene stranek nemuzu zjistit, kdo se me ptal, na klic tuhosti zadniho tlumice. Tak mu odpovidam, alespon touto cestou. Bohuzel sem ho nenasel.
Mara
občasný přispěvatel

Zpět na Díly