PIG píše:Já včera chtěl,
pak se byl projet a asi zase nechci
PIG píše:...jako mám dobrý stroj
PIG píše:za pět let jsem najel 3500km, třikrát měnil olej, osmkrát seřizoval, měnil gufera a olej ve vidlách, atd... jako mám dobrý stroj
Mexican píše:jej pardon, nevsimol som si to ze to ma byt nahac
Koudy01 píše:Mexican píše:jej pardon, nevsimol som si to ze to ma byt nahac
Hele, ale pokud nic do konca roku nesezenem a ty si byl rozhodnutej prodat, dej vedet. Treba povoli a kdyz by byla i cena rozumna, nebyl by duvod vahat. Prece jen sem uz z tve motorky videt i nejaky ty streva a tak trochu vim, jak na tom je. LED blinkry a zadni svetlo sou to nejmensi. Rozhodne ale nechcu prestavbu ze S na N, neco s neorigo vyfukama atd...
Jurapee píše:Koudy to jako narážíš a haníš mou strojovnu . Přestavba z S na N, a krásnej dobovej jednolauf.
Původně jsem ti jí chtěl nabídnou, ale ...
A jen tak mimochodem, já si na zimní dovádění přivezl Husqvarnu 410 Tu mohu na jaře odprodat
djangi píše:Moje se ti taky nelíbí, ikdyž mám k tomu veškeré S díly.. achjoo, ty seš náročnej
Koudy01 píše:djangi píše:Moje se ti taky nelíbí, ikdyž mám k tomu veškeré S díly.. achjoo, ty seš náročnej
Cemu se divis? Tvoje neni Nko, neni nad 1998, nema dva kotouce, je lehce pobouchana....proste vsechno spatne
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník