kubik1 píše:zajimalo by me jestli ma negdo vyklapecku ,ktera je tichá. me ta moje od airohu taky pekne hlučí. po víc jak hodine jizdy mam zalehlo v uších aplikoval sem spunty do usi ale nebyl sem si jistej neslyset co se deje.
mam AIROH Mathisse a kamen urazu bude ten kloub s hlinikovym cepem s drazkou a dost vyrazny prechody mezi pohyblivejma dilama.
co sem tak vokukoval u kamosu a v kramech u jinejch vyklapecek to neni s tim prechodem o moc lepsi snad jestli jsou líp utesneny...
OTIS píše:Včera jsem můj nový Schuberth Concept prvně vyzkoušel. Oproti Airoh je výrazně tišší, odvětrání má taky lepší.
Jediné co mě sere je zacvakání výklopné části do zámků - vyžaduje to dost velký tlak. V tomto byl Airoh mnohem luxusnější.
OTIS píše:Tak s tímto jsem nikdy žádné problémy neměl. To spíš kolegové s Cabergy.
Kote - já chtěl původně N103, ale když ten Concept tam byl 249€ - no nekup to. Hluk mi ani tak problémy nedělal, prioritou byla sluneční clonka.
Tu C2 tam měli v akci za 280€, ale jen ve vel XL (mám L). Četl jsem zkušenosti majitelů - je prý tišší, ale v horku je v ní hůře jak v Conceptu. Že dole ten límec má těsněji kolem krku
Kote píše:Jinak jako skvělé mi přide to povolení plexi a pak to příjemně protahuje. Já mám problém s tím, že mám hlavu velkou a málokterá mi je. Jinak ještě mi přijde, že je velká díra co se kouká ven což je také příjemné.
Ty přilby máme oba s klukem.
Máme je přez rok a mohu jen potvrdit bezva sedí, vyklápěcí plexi, perfektní sluneční clona s výsuvem.
bezvadně se ovládá, otvírání vpředu stlačením jedním prstem velmi dobře,
když jedu s vyklopenou tak ani nehlučí ani nehází hlavou.
Má přepínání dvou stupňů odvětrání, shora či z boku na plexi posunem klapek.
Já jsem s ní spokojen. Jel jsem v ní 200 a neměl jsem problém.
David Houda píše:Bratr ji má taky a nemá žádný problém. Jo a ta sluneční clona je super
Jan Stehlík píše:Bártíku asi ne :Já to nerozchodil a zakoupil jsem CABERG JUSTISSIMO GT MET. Trochu jsem musel přidat ,ale mám zato že je o kousek lepší než to RHYNO. Ukáže až prax jak sem pochodil
Kluci již po žítří
Honza.
zirklev píše:Chlapí,nemáte někdo zkušenosti s vyklápěčkou WORKER V200 ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků