Nákup helmy se zabudovaným bluetooth

reference

Nákup helmy se zabudovaným bluetooth

Příspěvekod vrtulnik87 » 08.04.2014-19:32

Ahoj všem, jsem zde nový. Rád bych se zeptal na Vaše zkušenosti nákupem a užíváním výklopných přileb se zabudovaným bluetooth? Zakoupil jsem minulý týden 600 Diversion. KOukal jsem u nás na eshopy a do zahraničí pár jich našel, máte s níže uvedenými nějakou zkušenost? Mám cca cenovou laťku na 5000,- . Z mého čtení a psaní se zahraničními obchody jsem narazil na pár zajímavostí. V popisu se většinou uvádí, že jsou dva reproduktory, uživatelské recenze zákazníku mluví u mnohých níže uvedených přileb pouze o jednom a aby toho nebylo málo tak po dotázíní přímo prodávájícího je uvedeno, že helma obsahuje dva reproduktory stereo. Dále mikrofon je bud umístěn vyvedením přímo před pusu nebo je zabudován v bočním výstelkovém mechu. Budu velmi rád za Vaše zkušenosti, názory, připomínky. Moc díky, Jarek

http://www.amazon.co.uk/Viper-V131-Moto ... F0AYMJ2F8M

http://www.amazon.com/VCAN-Modular-Helm ... th+Modular

http://www.amazon.com/dp/B0064GP2RK?_en ... uctDetails

http://www.ebay.com/itm/TORC-T22-Blueto ... 80&vxp=mtr
vrtulnik87

Kraj: Olomoucký
Typ XJ: 600 S Diversion
Rok výroby XJ: 1994

Re: Nákup helmy se zabudovaným bluetooth

Příspěvekod Jarek » 08.04.2014-21:22

Opravdu chceš nějakou čínskou jebku bez evropské homologace a vyzkoušení????
Helma je jak boty, bez vyzkoušení, ji nemúžeš na internetu dobře koupit.
Motorky jsou život. Všechno, co se děje předtím nebo potom, je jen čekání.
Jarek
občasný přispěvatel

Images: 8
Kraj: Jihomoravský
Typ XJ: XJ 900 N
Rok výroby XJ: 1986

Příspěvekod Michal » 09.04.2014-06:45

Odkaz 1,2 a 4 jsou modifikované "Lídlovky" z roku 2012 osazené BT z produkce PRC (produkt republic china). Tenhle typ jsem jezdil s nákupkou 1500Kč a osazený jiným BT za 38 USD, tedy sakumprdum 2260Kč. Tyhle ceny by jsem asi neakceptoval ale každýho věc. Přilba vydržela dvě sezony a přežila (i já) pád ve 120Km/hod a to jsem jí měl na glóbusu otevřenou(vyklopenou). Zámky vyklápění se musí párkrát za sezonu máznout, pak chodí. Přilba je poměrně dost těžká. Výstelka je kvalitou tak na ty dvě sezony, pak se rozpadá. Větrání je nefunkční ale nechá se upravit. Levý kryt výklopu se mi uvolnil a drnčí (přišponováno). Je hlučná!!! Povrchová úprava na prd, mám to flekatý jak když mi na ní chodil chcát pes.
BT funkční tak do max 80Km ! Veme telefén a druhý komunikátor, nebo navi a komunikátor ale neveme navi a telefén :( Ovládání zejména hlasitosti za jízdy je v rukavicích na pikaču. Jack sluchátek je nějaký gumoplast a rozpadá se. Asi recyklovaná PETflaška.
No vyzkoušel jsem a už bych do toho nešel.
Koukni na můj příspěvek na přilbu LS2. Za 1360 zlatek máš slušnější přilbu španělského výrobce a komunikátor si na těch stránkách co tam zmiňuji na zkoušku vybereš taky za pár korun. Z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že jsme s batůžkem kecali tak dva měsíce a pak si ho ani nezapínala,tak jsem jí ho z helmy vyhodil a už ho tam nechce. Takže kdyby jsem hned šel do F4, F5, tak mi teď leží pěkných pár tisíc v garáži na poličce :(
No a vlastně jsme ho měli jen na dvě věty: 1) chce se mi čůrat, někde zastav. 2) jedeš jak prase, se bojim.
Ten třetí odkaz, přilbu GLX neznám. A to asi nebudu sám :D
Michal
XJ štamgast

Images: 10
Kraj: Jihočeský
Typ XJ: XL
Rok výroby XJ: 2006

Příspěvekod DickSz » 11.04.2014-20:17

Mám HF a jsem s tím spokojený. Mám drátové, ale o to nejde.
Při vyšších rychlostech se neslyšíme ani to nepotřebujeme.
Ale v obci je to fajn. Toť názor.
Každý jsme jiný a máme jiné spolujezdce.
Je dobré to vyzkoušet, pokud se to neosvědčí, lze to prodat.
Je součástí České tradice, že si kdejaký arogantní vůl nebo hysterická kráva leští kopyta o bezpečnostní složky.
DickSz
občasný přispěvatel

Images: 6
Kraj: Zlínský
Typ XJ: BMW R1100RT
Rok výroby XJ: 1989

Zpět na Helmy a chrániče