Nastal čas výměny helmy, tak jsem prošel weby a objednal z Aliexpres vyklápěčku LS2 ff 370. Přilbice dorazila za 20 dní, velikost XL sedí, výstelka antialergení, vyjímatelná, lze vyprat. Homologace (05) je. Ovládání vnitřní sluneční clony funguje dobře ale je třeba si zvyknout na umístnění ovladače. Větrání lehce ovladatelné jak bradové, tak temení,funkčnost ve vedrech se bude teprve ověřovat. Příprava pro intercom, příprava pro pinlock, bradový deflektor. Bylo možno vybrat z 18 typů barevného provedení. Náhradní díly bez problému k sehnání v ČR. Materál vrchní kompozit, vnitřní samo extrudovaný polystyren( ESP, nebo EPS, teď nevím) jako ve všech helmách. Váha 1500g. Ovládání výklopu brady intuitivní a lehce fungující. Nasazení dioptrických brýlí neodzkoušeno, zatím nepotřebuji, propagační materiály píší, že bez problému lze. Hlučnost? Jen lehký aerodynamický šum. Včera odzkoušeno na 320 Km a spokojenost. Tedy narychlo namontovaný kecadlo, tak tlačí pravé sluchátko, vyřeší se hlubším zapuštěním do ESP, plac tam je. Dodavatel z dálného východu požádán o zaslání bez loga a ceny, tudíž jsem se vyhnul dani. Clo nehrozilo, cenově se vejde. Součástí dodávky ochranný vak.
No a to hlavní proč to sem píšu. Sakumprdum mě to vyšlo na krásných, přesně 1360 korun českých !!!!!!!!
Ta cena byla rozhodujícím faktorem a dovolím si tvrdit, že v téhle kvalitě novou vyklápěčku tady neseženete.
Za ty prachy dávám Aliexpresu palec nahoru ! Stránky doporučuji navštívit, kam se sere Aukro, nebo e-Bay.