Pravidla fóra
Zkuste využít funkci hledat před přidáním nového dotazu. V případě nového dotazu/příspěvku vždy na začátek uveďte přesný typ a ročník XJ, ke kterému se dotaz vztahuje!!!
Když jsem kupoval XJ600 tak jsem taky přemýšlel jak ho odvezu a kámoš chtěl vzít pick - upa. Motka se tam nevleze ani na délku a myslím že ani na výšku. Nakonec jsem to vezl tranzitem a moc místa tam nezůstalo. Možná jedině pick-up bez střechy a nějak prodloužit nákladovou plochu a to bych neriskoval
XJčkář "OSKAR" z Práglu má svou AUTODOPRAVU (Ford Tranzit a skříň AVIA). Tak by ti možná mohl pomoci. Nevím za kolik to odveze do Liberce, ale cena nebude jistě moc veliká
Lepsi je to vezt na vozejku, da se sehnat s loznou plochou 2m... Ale stejne caka sul od ostatnich aut Maly pickupy maji jak jiz bylo zmineno loznou plochu delky asi 1m. Musel by to byt velky pickup z kratkou boudou - Taro, Toyota Pickup...
Tak,tak na pikapu to neodvezeš.Potřebuješ minimálně vozík dvoumetrovej,dodávku typu Mercedes Vito,Wolcvagen tranzit,já to vezl na Ford tranzit valník. Prostě něco co má ložnou plochu dva metry.