AHOJKY- ta první možnost - podjela mi motka a já ji sama nezvedla. Nevíš jak na to ? no a představa, že by na mě ležel 210 kg chlap je také odstrašující,ovšem s ,,polehčující,, skutečností - že ten by se snad zvedl sám . Jak jsem psala-do xj jsem zamilovaná léta letoucí, jako majitelka a jezdkyně jsem nováček-navíc jsem přesedlala z koní tak trochu mi u mé ,,babči,, chybí nohy - tak prominte za někdy ,,hloupoučké,, otázky. Ale kam jinam se obrátit-kde jinde mají všichni stejné lásky :-* . MOC A MOC DĚKUJI MIRKOVI , ŽE MI BERUŠKU ZVEDL-NO KOUKALA JSEM JAK TELE NA NOVÉ VRATA-MOC DĚKUJI, jen nechápu ten grif jakým ty kila bravurně zvedl- a Berus má jen lehkou oděrku na které už makám-už ji nevidět - moc děkuji a ten gulaš platíTOMMZ píše:Nějak jsem z toho nepochopil, co vlastně potřebuješ???
To mám asi z toho, že málo chlastám
Jako, že ti motka leží v garáži a potřebuješ ji zvednout? Nebo, že tam ležíš pod ní a potřebuješ vyměnit motku za chlapa Hmotnostní poměr by se určitě vylepšil
OTIS píše:Otázka zvedání už se tu dávno řešila http://www.yamaha-xj.net/viewtopic.php?f=16&t=63
Doctorka píše:OTIS píše:Otázka zvedání už se tu dávno řešila viewtopic.php?f=16&t=63
Pročtu,vytisknu,teoreticky nastuduji-jen z té praxe mám obavy. Jaké jste dělali třeba chyby ze začátku ? at už s manipulací nebo v jízdě ?
Mira XJ píše:Prvně když jsem četl ten titulek,tak jsem přemýšlel co je to za utečenca co potřebuje zdrhnout z republiky. ))) Holky a slabší jedinci mužského pohlaví motorky opravdu zvedají zadkem k motorce - ne zádama,ale nohama.Guláš ale raději vyměním za protekci u nějakýho doktora ) - už ten nick mě zaujal.
Doctorka píše:Mira XJ píše:Prvně když jsem četl ten titulek,tak jsem přemýšlel co je to za utečenca co potřebuje zdrhnout z republiky. ))) Holky a slabší jedinci mužského pohlaví motorky opravdu zvedají zadkem k motorce - ne zádama,ale nohama.Guláš ale raději vyměním za protekci u nějakýho doktora ) - už ten nick mě zaujal.
Ahojda-sama to už pokoušet nebudu - zkrášluju a dodělám aspoň ráfky . Protožo e i 13 let sleduji a fandím Valemu, tak mě blbější nick nenapadl . Doktory jako takové Ti doporučím ty moje- z chirurgíe,ortopedie . Jo a ještě na páteř mám dobrého - kdyby něco-ozvi se,ale snad teda raději at nemusíš
mahomaho píše:Konečně se to tu trochu rozhýbalo
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků