U té dunlopky bych měl ještě jeden dotaz. Některé pneu když nasadíte tak vypadaj užší. Ta bridgestounka je rozšířená, tak vypadá širší, ale jak je na tom ta dunlopka?
Díky moc za rady.
tak bych do předu mrsknul tu dunlopku.vilta píše:hodně dobrá cena.![]()
tak to si je asi objednám od nich. já je mám zatím za 2500,- (zadní) a 2425,- (přední). našel jsem tady ale odkaz na bridgestonu zadní za 2100,-. přední ale nemajtak bych do předu mrsknul tu dunlopku.
OTIS píše:Nejlevnější nemusí znamenat nejvýhodnější. Ta K63 podle většiny majitelů nemá zrovna ideální vlastnosti na mokru. A co víme o K68 (životnost...), má ju někdo?
Souhlas!
Tu bych bral určo i když by byla dražší než jinná.MatějXJ píše:vilta píše:hodně dobrá cena.![]()
tak to si je asi objednám od nich. já je mám zatím za 2500,- (zadní) a 2425,- (přední). našel jsem tady ale odkaz na bridgestonu zadní za 2100,-. přední ale nemajtak bych do předu mrsknul tu dunlopku.
Ta Bridgestonka za 2100,- má rychlostní index R. Na XJ 600 má být H. Nechci dělat chytrýho, ale je to o konstrukci pneu a dát pneumatiku, protože je levná je hazard ze životem. To radši přidám necelý 2 kila za tu Dunlopku jak píše Dawsn
Honza Klein píše:Jen připomínka![]()
To R (rear) rozhodně není hazard se životem když chci koupit zadní gumu.
Mají poslední cca 2 gumy.

MatějXJ píše:Honza Klein píše:Jen připomínka![]()
To R (rear) rozhodně není hazard se životem když chci koupit zadní gumu.
Mají poslední cca 2 gumy.
Je mi jasný že to není velkej hazard, protože R je do 170 km/h, ale nedej bože při nehodě, kterou nezaviníš. Když půjdou do důsledků, tak ta motorka není v technickém stavu a pak ti to přičtou.

dawsn píše:Tak ať slouží a dej vědět jaký má + nebo - chystám se je taky koupit
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník