Škuba v zadní pneu..dá se s ní jezdit?

zkušenosti s pneu, ceny, tipy

Škuba v zadní pneu..dá se s ní jezdit?

Příspěvekod Anonymous » 05.06.2006-15:27

Jak jsem teď obhlížel moto, zjistil jsem tak 2cm dlouhou nepravidelnou trhlinu zhruba v plovině vzdálenosti mezi středem a krajem pneu (heidenau..vzorek tak 1,5mm uprostřed). Nevim jak je hluboká, neuchází a jestli jo tak zanedbatelně.. Nevim moc o konstrukci takových pneu, jen bych nerad, kdyby se mi v nějaký zatáčce roztrhala na kusy. Je to vážný, nebo se na tom dá jezdit? Nebo by to šlo nějak spravit? Dík za odpovědi..
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 05.06.2006-15:38

zkus sem hodit fotku. Jestli to není nějak uprostřed tak by to možná nemělo vadit, protože ty boky nejsou ojetý pokud to pořádně nepoložíš a je tam poměrně hloboký vzorek, ale radši sem hod foto ať se to dá nějak představit jak to vypadá.
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 05.06.2006-15:50

Obrázek
Lepší fotku nemůžu, mám jen mob..

EDIT:..no, má asi víc jak 2 cm.. :(
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 05.06.2006-18:49

Tohoto bych se asi nebál. Je to v té části kde je dost vzorku, ale asi nevíš čím to bylo způsobeno co? Vypadá to jako prořízlé.
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 05.06.2006-19:14

Fakt netušim, co to způsobilo..jo, vypadá to na skoro čistej řez. Trošku mám obavy, jak je to prořízlý docela dost i v tý prohlubni vzorku..ta věc musela bejt dost ostrá, asi sklo.. Napadlo mě i něajký fakt zlý individuum, ale to snad přehánim :oops: No nic, snad to vydrží, ale před cestou někam dál za hranice, jak mám letos v plánu, to asi přezuju. Dík..
Anonymous

Příspěvekod lynx » 06.06.2006-08:06

No, záleží na hloubce - máš to řízlí i mimo vzorek. U plechovky bych poradil dej to na zadek a modli se, ale u mašiny nevim, nevim. Zkus to vyfouknout a změřit hloubku řezu a začni usilovně šetřit na novou :(
lynx
XJ štamgast

Příspěvekod Anonymous » 06.06.2006-11:18

Zkusim ještě nějak šetrně zjistit, jak je to hluboký, ale netušim, jak je silná pneu nebo k čemu mi to bude tak nějak, už od pohledu je to hodně hluboký...tak jen tak orientačně. Zajímalo by mě, kolik jsem na tom najezdil, než sem si toho všimnul. Včera asi 50km, ale předtim?:) A už sem se rozhodnul, hned po výplatě bude nová..asi to bude GT 501..heidenau sem na netu našel jen jednou s cenou cca 2100, to pětikilo navíc se myslim vyplatí ;)
Anonymous

Zpět na Gumy