zdravím xj profíky sezóna v plném proudu tak se to možná nehodí máte nějaké zkušenosti s ošetřením pneu v zimě? Něco čím čistíte případně konzervujete?
Je součástí České tradice, že si kdejaký arogantní vůl nebo hysterická kráva leští kopyta o bezpečnostní složky.
Jelikož jsem schopen sjet pneu za 2 sezóny, nic takového nepraktikuju. Jediné co se vyplatí je popojíždět s motorkou, aby se neotlačily gumy na jednom místě. Natírat třeba 10 let starou gumu nějakou sračkou a čekat že se stane zázrak mi příde jako pitomost. Většina gum vydrží kolem 20 000 km, což znamená i pro ty méně jezdící cca 4 roky. Za tu dobu ti dobrá guma nestyří ( bavím se tady o ověřených výrobcích, ne nějaké čínské šméčka ). Pokud máš na motorce gumu starou jako rok výroby motocyklu, raději bych zainvestoval do nové. Hlavní co by jsi měl zkontrolovat už při koupi je datum výroby, stává se že podezřelé výhodné pneu bývají často i 5 let staré gumy, vyhrabané odněkud ze skladu při inventůrách.
Na každé pneumatice musí být uvedeno datum výroby. To se zpravidla uvádí ve čtyřmístném číselném kódu. např.: 0604 - tzn. šestý týden roku 2004. Pokud je u kódu uvedena šipka, jedná se o rok 94. (Tato šipka se používá střídavě co deset let.)
Pneumatiky starší než čtyři roky by se neměly prodávat.
To s tím prodejem starším než 4 roky už jsem taky někde slyšel. Už nevim ve kterym okolním státě je to snad zakázaný, ale takhle starý gumy se pak za pár kaček dostanou do ruky pochybným eshopům typu nejlevnejsipneu a to se pak dělaj akce! Potom můžou jít normální pneuservisy s čerstvými pneu do prdele. Jinak to datum výroby bývá v takovym malym oválu a říká se tomu DOT
Zrovna včera jsem cestou z práce při koupi svačiny viděl v lídlu jakýsik sprej na konzervaci pneumatik, stál 44kč za 500ml, tak těžko říct co to bude za vodu, asi jako WD40 od větnamců za 35kč Jinak na konzervci plastů existují přípravky, kdysik se dal koupit třeba Regum, zamastil vše dokonale a na pár týdnů vrátil i původní lesk a sytost již vybledlým plastům. Ale ta mastnota byla fakt všude,