Motobazar - výbava?

Motobazar - výbava?

Příspěvekod Anonymous » 06.01.2007-02:02

Nevíte o nějakém bazaru s motohadrama? Někde v Brně, Břeclavi či tak...
Našel jsem jen motokšeft v Brně, víc se mi nějak nepodařilo...
Anonymous

Příspěvekod OTIS » 06.01.2007-08:44

Ještě něco jsem viděl http://www.mtt-brno.cz
Ale ty si myslíš, že je vyplatí kupovat staré hadry? Při dnešních cenách...

Když to bude textil, tak je vysoce pravděpodobné, že už membrána nebude příliš funkční.
A u kůže, no nevím. Bundu snad jo, ale když si u představím, že se někdo v kalhotách těžce potil a nevypereš to :? :smt078
OTIS
XJ veterán

Images: 1863
Kraj: Jihomoravský
Typ XJ: 600N
Rok výroby XJ: 2001

Příspěvekod Anonymous » 06.01.2007-09:45

Heh, no jó nó... Při dnešních cenách... Než bych se zhrabal na nové, tak bych jezdil do prázdnin v riflích a péřovce. :) Studuju...
Takže nová bude helma, kukla, páteřák, asi i rukavice, nový je termoprádlo. To se dá ještě zvládat, ale dalších min. 6 tis. na bundu a kalhoty a kdo ví co za boty, to nedám... Aspoň tu jednu sezónu.
A chci kůži, to nejde prát/čistit?
Anonymous

Příspěvekod OTIS » 06.01.2007-10:40

Já mám asi 10 let křiváka a vždy jsem ho čisti/mazal jen z veku tukem. Kůže se nemá máčet. Nedokážu si představit, že bych to hodil do pračky :lol:

Ještě vím, že na některých srazech takto prodávají použitou kůži. Ale možná až to uvidíš a ucítíš tak tě to odradí. Jeden známý měl taky velké oči, pak sme to byli omrknout a rychle to vzdal.

Raději si půjčit třeba od rodiny, koupit nové a splácet - je to jednorázová investice, když se o kůži staráš, vydří věčně. Nevím, jestli byls na vojně, tam se takto výstroj, boty... dědily. A někteří jedinci z toho chytily pěkně kurevské kožní nemoci, plísně :?
Nechcu tvrdit, že se to musí stát zrovna tobě,
ale riskuj to že něco chtíš...
Obrázek
OTIS
XJ veterán

Images: 1863
Kraj: Jihomoravský
Typ XJ: 600N
Rok výroby XJ: 2001

Příspěvekod Anonymous » 06.01.2007-13:37

ThatsMe:
Jestli můžu poradit, zkus se podívat na http://www.mbshop.wz.cz . Náš Kamilo tam nakoupil výbavu pro začátek a ty ceny nejsou tak hrozný a kvalita celkem slušná, první hadry jsem měl taky od nich a vydržely i celkem slušný nečasy. Většinou je to od Büse a to není v německu žádná noname. Něktré věci jsou i druhá jakost, reklamace z německa, kdy to radši prodají tady za pár kaček než by to opravovali, ale neměl jsem žádnej problém, vetšinou jen roztržená podšívka, nebo oprava zipu. Jinak šefová je velmi ochotná paní.
Anonymous

Zpět na Motoshopy&Servisy