Zkušenosti s WK moto-sport e-shopem

Zkušenosti s WK moto-sport e-shopem

Příspěvekod Anonymous » 03.08.2006-17:02

Tak se s váma musim podělit o jednu neblahou zkušenost s tímhle e-shopem.
Objednal jsem si tam rukavice ve velikosti L. Na e-shopu psali, že jsou k mání ve všech velikostech a že jich mají 10 skladem, ale už tam nebylo, v jakých velikostech. Takže 11.7. jsem objednal, pak se dlouho nic nedělo, takže jsem napsal mail(26.7.), jak to jako s mojí objednávkou vypadá. Druhý den mi přišla odpověď, že požadovanou velikost nemají, že budou příští týden(to je tenhle) a těch deset mají sice skladem, ale jinou velikost. Tak jsem jim napsal, že by to aspoň pro příště mohli specifikovat na e-shopu, jakou velikost mají skladem..žádná odpověď, ale už to tam uvádějí..a ještě, že by mohli zákazníka informovat, když se něco má opozdit(mají to v obch. podmínkách)..taky bez reakce. Bohužel, na poště pořád nic a na e-shopu pořád jen 10 skladem, velikost XL. A žádné info od nich. Takže jsem jim napsal, že jestli zítra nepřijdou, ruším objednávku. Musím ještě napsat, že jsem psal slušně, takže nemaj důvod se takhle chovat. Mimochodem, tohle je výňatek z jejich obchodních podmínek: Dodací lhůty jsou obvykle 10 pracovních dnů. V případě, že Vámi vybraný druh zboží není na skladě, budete informováni telefonicky nebo e-mailem. Proto uvádějte do formuláře objednávka telefonní i e-mailové spojení na Vás.

Kontakty na mě měli jak telefon, tak mail..kdybych se neozval já, čekal bych asi do vánoc.
No, takhle kdybych odváděl svoji práci, tak už jsem dávno na podpoře. :evil:
Anonymous

Příspěvekod TOMMZ » 03.08.2006-17:29

S údivem jsem zjistil, že obdobně se choval i pan Lojzo(tankvaky) v roce 2004. Co snad můžu doporučit je http://www.motoobchod.cz mám je za rohem, takže osobní odběr to jistí :lol: :D
TOMMZ
Site Admin

Images: 1515
Kraj: Praha
Typ XJ: Thundercat
Rok výroby XJ: 2000

Příspěvekod Anonymous » 04.08.2006-10:28

Já docela často něco objednávám z netu a tohle je teprve podruhý, co jsem se s takovým přístupem setkal.. Dneska mi přišla odpověď, že rukavice jim dorazily "již dnes" a abych potvrdil zrušení objednávky, jestli je teda fakt nechci a že se mi omlouvají za "pozdější vyřízení" mé objednávky..si ze mě dělaj fakt už srandu.. No nic, zrušeno.
Anonymous

eshopy

Příspěvekod Anonymous » 28.02.2007-15:21

No ja mam velmi dobrou zkusenost s
http://eshop.motoservis-travnicek.cz/

maji tam velmi dovre ceny prileb rozet retezovych sad obleceni atd.. Kupoval jsem tam nejake prilby a byl jsem mile prekvapen ze jsem je dostal do 3 dnu.
Anonymous

Zpět na Motoshopy&Servisy