Pokud využijete skript clanek_vlozeni.php , nezaškrtnete políčko "Pro článek nepoužít žádné datum" a vyplníte tedy aspoň datum začátku akce, tak se článek/akce zobrazí i v kalendáři, což je zajímavé především pro plánované akce.
Tome zmizel můj rating ještě včera jsem byl zkušený XJčkář a teď nemám nic musel jsem si i znovu upravit profil. Něco spadlo? Snad to není odpověď na můj upgrade
Jo já to píšu v kolonce aktuálně na všech "černých stránkách". Měl jsem včera menší kolizi s databází a její část jsem si smazal. Z webhostingu by měli obnovit páteční(měli to zálohovat každej den ) verzi zanedlouho...no jsem zvědavej, kdy se to uráčej udělat...
Mě ten skript docela ulehčí práci, protože jinak takové přesunutí topicu znaméná spočítat příspěvky a ručně upravit 3 tabulky a to zabere docela hodně času.
Jo už je to OK. Trochu sem to procházel co kam ješte přesunout a chtělo by to další „chlívečky“
Návrhy:
Třeba je tam diskuze (Výbava) na téma termoprádlo či páteřáky v bundách... Co tak přejmenovat Helmy na “Helmy, chrániče“ a přidat ještě “Ostatní oblečení“. V sekci Výbava přidat “Na cesty“ - myslím že v tom Cestování by se měli spíš probírat jen trasy a cíle.
A ještě někam (asi do Jízda?) založit „Úřady, Legislativa, Pojištění.“
Ale tam kde nemám vyšší práva mě to nedovolí udělat nové téma typu oznámení... Takže kde mě to nepůjde udělám normální téma a ty to pak přepneš na oznámení.