Děkuji předem za radu všem!!!
Odešel mne v požehnaném věku náhon tachometru, čímž rychlost ani kilometry neukazují. V dobré víře pomoci si, zakoupil jsem náhon nový netušíc jak komplikované složitosti mne potkati mohou.
Dole ještě odpojení fungovalo, ale jak se dostat k matce horní, to jsem opravdu nevymyslel.
Nejprve jsem sundal plexi, rámeček přístrojovky, abych zjistil, že tudy cesta nevede. Následně pak popraskaly mne umělohmotné šroubky plexi /4/ a protikusy z gumy utrhli se /3/ se závytem. V dobré víře objednal jsem nové za ceny snové. /jeden šroubek za 97kč a gumička 198kč/. Další cesta vedle bokem, že plast kapoty sundám a tím tak prostor pro nástroj ručku svou vytvořím, ale pouze další zničená gumová matka přichycení z boku mne čekala, kdy uchycení kapoty jsem nenašel zcela a tím ji tak nesundal. Zůstává mne záhadou jak se nástroji k náhonu dostat, neb jak kapotu celou sundat. Ať jsem zíral jak jsem zíral seděla pěkně jak přibytá a já nenašel místa, kde je přichycená a jak na některá místa se dostat, aby mohla povolena býti. Nyní mohu pouze sníti, že někdo další zručnější se narodil a mne tak prozradil jak k náhonu dojíti či jak a kde a čím povoliti místa lstivá, co kapotu drží...
Děkuji všem za podrobný návod pro technicky zručného člověka méně.
Albert a LudvíkXJ 900