Vzorník barev

Pravidla fóra
Zkuste využít funkci hledat před přidáním nového dotazu. V případě nového dotazu/příspěvku vždy na začátek uveďte přesný typ a ročník XJ, ke kterému se dotaz vztahuje!!!

Vzorník barev

Příspěvekod Anonymous » 23.02.2008-12:57

Nemáte někdo ponětí, jak zjistit který odstín barvy RAL odpovídá názvu barvy motorky. Protože na motorce (zelená varianta) je označení barvy 4KEB-130 a já se nemůžu dopátrat který odstín RAL to je, a tak od oka se bojim, že netrefím. Chci dát padáky do barvy rámu, tak proto se ptám. Díky za pomoc.

http://www.bartovypadaky.wz.cz/soubory/ ... zornik.JPG
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 23.02.2008-13:38

Slyšel jsem, že Yamaha má svůj vzorník, který není kompatibilní s jinými. Proto asi použít skener a namíchat u odborníků.
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 23.02.2008-16:49

Potřeboval jsem na auto sehnat barvu, ale nikde sem nenašel ani značku ani odstín. Jel jsem u nás do prodejny autolaky a tam mají velikánské šablony, je to normálně jakoby kartička s otvorem uprostřed, přiloží se na kapotu a už se jen hledá přesný odstín. Bezvadný, rychlý, zadarmo a spey mi udělali do druhého dne přesně. Pokud to chceš přesně asi by to bylo nejlepší takto řešit. V lakovně podle vzorníku. Písmenek a číslic Ti každý asi poradí spoustu, ale tady to vidíš přímo v reálu.
Anonymous

Příspěvekod Hynek » 23.02.2008-19:14

Jasně ,to chce podle vzorníku.Ona taky časem barva maličko změní odstín (vybledne) a tak se musí doladit.
Hynek
občasný přispěvatel

Images: 6

Příspěvekod Bartus » 23.02.2008-19:51

4 Jaja : jsem ti psal ať si tam sjedeš osobně, ti přiloží vzorové kartičky k motorce a uvidíš která je ta pravá. Máš to kousek :wink:
Tohle se blbě od oka trefuje, zkusím se ti tam na ten převod poptat jak tam v pondělí pojedu s padákama na komax.
Pozdrav z černé díry
http://www.bartus.eu

Sedím na stromu a nejsem dřevorubec :-)
Bartus
XJ štamgast

Images: 162
Kraj: Moravskoslezký
Typ XJ: Suzuki DL1000 BMW 1150 GSA
Rok výroby XJ: 2005

Příspěvekod Anonymous » 23.02.2008-23:53

OK, tak ja si zajedu 8)
Anonymous