uchyceni budiku - XJ600N versus S

Pravidla fóra
Zkuste využít funkci hledat před přidáním nového dotazu. V případě nového dotazu/příspěvku vždy na začátek uveďte přesný typ a ročník XJ, ke kterému se dotaz vztahuje!!!

uchyceni budiku - XJ600N versus S

Příspěvekod Anonymous » 04.04.2006-10:59

cau,
1/ jsem tu novej, ac mam XJ par let, ale o tomhle jsem netusil, tak to berte jako AHOJ do fora
2/ to hlavni proc pisu - prekopavam XJ600S na N, bo me hrozne sr**a ta kruta ve predu ze si clovek neposviti kdyz nekam v noci prijede a tak predelavam.. povidlo se mi sehnat origos Nkovy budiky, jenze mam problem ze mi jaksi nepasujou k brejlim. chtel bych se tedy zeptat jestli uz tu nekdo neco podobneho resil. jde o to ze okolo zamku zapalovani maji brejle na Sku kus hliniku, ktery je moc tlusty, aby se okolo navlikly ty Nkovy budiky, takze by me zajimalo:
a/ jsou stejne rozmery trubek a roztec S a N? v pripade ze bych ty brejle chtel vymenit. je to rok 94, mam dojem (avsak jisty si nejsem) ze Sko ma prumer 39 (a nebo 41mm? nebo az u vyssich rozniku?)
b/ mohli byste nekdo kdo mate Nko nafotit to uchyceni, popr. mi poslat nejaky obrazek jak presne to tam vepredu kolem toho zamku vypada? a co jsem koukal, prijde mi ze Nko ma zamek nasikmo, zatimco Sko ho ma vodorovne a pak taky ze na tech Nkovejch brejlich jsou nejaky uchyty i na svetlo
c/ kolik stoji ty bryle, jake dalsi dily jsou potreba atd atd.. predni lampu jsem vzal z jawicky, krasna kulata a placata ;-), uchycenou ji mam na trubkach (=vidlich) standardnim (=neXJckovym) zpusobem.. zkratka a dobre rad bych to dobastlil alespon do nejake podoby - hlavne ty budiky.
pokud jste docetli az sem, dik za trpelivost ;-)
hmls AKA tloudev
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 04.04.2006-13:51

Tak za prvé. Nko má úplně jiný zámek řízení. Není jak u Ska v zapalování kde jen otočíš klíčem a máš zamčeno, ale je na krku řízení jak u jawy. To je první problém. Další věc je ta, že budíky jsou přidělaný na takovém rámu z kulatiny spolu s kontrolkama. Ten rám je uchycenej na brejlích. Kdybych měl foťák tak ti to nafotím, ale zrovna odjel na dovolenou:). Ale vím, že tady někdo má předělané Sko z 92 na Nko. Možná se tu ozve a poradí co s tím. Příští týden bych sem hodil fotky jestli budeš chtít.
Anonymous

shit :-(

Příspěvekod Anonymous » 04.04.2006-13:57

to s tim zamkem jsem teda ani nevedel.. tak asi budu muset spolehat na retez.
s fotkama si uz nemusis delat starosti, uz jsem nejaky dostal mailem. i tak dik.
Anonymous

Příspěvekod OTIS » 04.04.2006-16:16

Obrázek
OTIS
XJ veterán

Images: 1863
Kraj: Jihomoravský
Typ XJ: 600N
Rok výroby XJ: 2001

Příspěvekod Anonymous » 05.04.2006-06:11

Cau, ja jsem ten co ma 92 S predelanou na N. Uz jsem ji tak koupil. Svetlo tam mam nejaky jiny....je tam problem se spinackou....mam tu S kovou....jak je velka tak musi byt svetlo trochu niz. U budíků nemam kontrolky jako N xj....mam tam jeste jeden s diodkama.
Anonymous

Zpět na Vzhled&Úpravy