Tento týden se mi stalo něco, co bych nikomu nepřál ani ve snu.
Jak možná víte, jezdím denně do práce na mašině do Brna cca 50km a už asi čtrnáct dnů mám na cestě objíždku u Archlebova kde vyfrézovali vozovku a týden na to nehrábli - no a tak jsem poprve když se to tam objevilo jel po té objíždce na ždánice ale ta je horší než tankodrom a tak jsem vždy brzo ráno a odpoledne prosvištěl po té vyfrézované silnici, protože byla rovnější.
Ale v úterý když už jsem byl asi v půlce cca 800 m jsem si všiml, že proti mě jede auto a stříka na zem tekutý asfalt - kurva myslel jsem, že se poseru - vůbec jsem to necítil když jsem tam najel a ten pruh, po kterém jsem jel už byl nastříkaný taky a tak jsem to dojel dom a z mašiny mě kapal asfalt - to si nedovedete představit:
- blatníky zevnitř ohozené, kyvka, řetěz, brzdy, ráfky,centrální tlumič, motor zepředu, svody zaliskané, oil filtr nebylo přes nánost vidět (asfalt a kamínky), výfuky atdd..... no prostě jsem to měl i na botách a na kufru a tak jsem cca 4 hodiny do tmy čistil mašinu technickým benzínem.
zatím mám jenom to, kam jsem dosáhl - tak aby to bylo jako před tím musím ještě v nedělu sundat svody, výfuky (zjistil jsem na levém prasklinu ve švu - tak to dám aspoň zpravit) , zadní i přední kolo.
Prostě radost až na kost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!