Pravidla fóra
Zkuste využít funkci hledat před přidáním nového dotazu. V případě nového dotazu/příspěvku vždy na začátek uveďte přesný typ a ročník XJ, ke kterému se dotaz vztahuje!!!
Nepokoušel jste se někdo o změně světla na Sku? Myslím tím např. udělat novou kapotu a nějak tam zakomponovat třeba nějaký šikmý dvouoko. Asi by to lépe a radostněji svítilo. Možná i dobře vypadalo? Mám totiž prasklou parabolu a svítí mi to na veverky a zatim jsem nesehnal novou. Několik jich bylo, ale na starší modely.
Sdílím Bolkův názor, Xj se nemá prznit jinejma sra....a. Alespoň mě by to nenapadlo a sháněl bych dokud bych nesehnal to co tam patří. Nebude to sice levné, ale bude to patřit tam kam má.
Konečně se Otis podíval do občanky, zjistil kolik mu je a taky jednou se odvázal Doufám, že to svoje probuzené tuningové nadšení nenecháš zase zapadnout a rozpoutáš tady živou diskuzi na dané téma. Navrhuji sekce: XJ a street, Jak k sobě přiblížit klasiky XJ a H-D a třeba i jak přečipovat karburaci v XJ. Určitě se najdou jedinci,co ti s tím pomůžou, protože chtějí něco udělat pro druhé P.S.: teda číst po sobě příspěvky ze sobotního dopoledne je fakt záhul. Kamarád původem z valašska se byl podívat doma a podělil se s náma o dovezené dárky - počítám, že by mě to delirium mohlo zítra kolem večera pustit
Pro upřesnění - výše uvedená kapotáž není žádný tuning, ani robot-pavouk, ale je sériového motocyklu moderního designu. Jak píše lynx: "Vývoj jde dál a je to dobře".