zvody - kozmeticke upravy

Pravidla fóra
Zkuste využít funkci hledat před přidáním nového dotazu. V případě nového dotazu/příspěvku vždy na začátek uveďte přesný typ a ročník XJ, ke kterému se dotaz vztahuje!!!

Příspěvekod Anonymous » 29.11.2007-12:26

Už sem ho našel :lol: http://www.mujweb.cz/www/nitramxj/

Ale jinak si myslim, že pokud chrom dáš dolu a pak budeš leštit, bude to vypadat pěkně.
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 01.03.2008-18:34

Zdarek, tak jsem se rozhodl dat svody do pucu... Puvodne meli takovou az cihlovou barvu, tak jsem je sundal a nejdriv vzal rejzakem a dostal jsem se na cerny podklad, rikam si, cerna bude taky dobra tak to vezmu vodou houbickou na nadobi a Cifem a ejhle, dostal jsem se na kov (ne na chrom)

1) muze to byt barva, kdyz to jde docela dobre dolu houbickou

2) muzou byt svody hlinikovy, pac to tak vypada

3) jestli to neni hlinik, ale klasicky zelezo, cim to zakonzervovat at to hned nerezne.

Diky za infa :lol:
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 01.03.2008-18:59

To černý bude buď bordel, nebo barva, nebo obojí :lol: Svody určitě hliníkový nejsou a ani bejt nemůžou, nevydržely by to. A jinak by to měl bejt nerez, takže žádná konzervace, jen se zeptat místních leštičů, jak je udělat pěkný :lol:
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 01.03.2008-19:07

Tak to domeju (dodrhnu) a pustim se do lesteni. Uvidime jak to dopadne... :lol: :lol: :lol:
Anonymous

Příspěvekod felika » 01.03.2008-19:33

Leštiť a leštiť. A možno sa ti začnú podobať na moje :twisted:
felika
občasný přispěvatel

Images: 232
Kraj: Banskobystrický
Typ XJ: 900 S Diversion
Rok výroby XJ: 2002

Předchozí

Zpět na Vzhled&Úpravy