Tak už(poslední pátek před prázdninama) jsem to taky roštípal o jedno autíčko prijíždějící zprava na zapadlé křižovatce v zástavbě rodinných domků. Já ok, mašina ko. Budu muset měnit vidle, kapoty, stupačky, zrcátko a snad už nic dalšího.
(Toto už jsem některým z vás zasílal.)
Ještě doplním, že jsem přijížděl z vedlejší ke křižovatce, kde hlavní odbočovala vlevo a po odbočení už byla pouze jednosměrná, takže mi zbývalo si hlídat jen levou(hlavní) a pravou stranu...kam ale nebylo moc vidět. Takže jsem si tam najel takovou třicítkou(z hlavní volno) a přijíždějecímu autu(které dávalo přednost jen protijedoucím a proto mohlo být krásně rozjeté) už jsem nestačil dát přednost. Na autě zůstal po mě odřený nárazník a promáčklá kapota. Já se naštěstí jen prolítl cca 3m vzduchem a pak dopad na všechny čtyři, tak se mi nic nestalo...jen jsem si řádně odřel nové sidiny(při katapultaci se sedla motorky), nová helma z toho vyšla naštěstí bez škrábance. Mašinu jsem samozřejmě bez pomoci sám nezved, lehla si potvůrka skoro vodorovně(na stranu bez výfuku a po kolizi i bez stupačky). Všemi zatracovaný čínský kufr to přečkal jen s trochou odřenin. Fotky mašiny po sundání kapot je možné stáhnout(viz. odkaz níže). Policajti mi dali dvapůl tácu na složenku a tři body k tomu, což je vzhledem k hrocícím bodovým postihům za obyčejné překročení rychlosti docela směšné.
Tak jezděte opatrně a na tu přednost zprava dávejte bacha. Na našich silnicích bez značek je bohužel skoro všude.
http://www.edisk.cz/stahni/67136/YZF-Cr ... .25KB.html