To už je fakt k pláči :-((

Co kdo neustál?

To už je fakt k pláči :-((

Příspěvekod Bartus » 20.06.2007-15:39

Trochu jsem brouzdal po stránkách PČR a tohle jsem objevil :smt022
http://www.mvcr.cz/rs_atlantic/project/article.php?id=53642
Dávejte na sebe bacha :smt018
Pozdrav z černé díry
http://www.bartus.eu

Sedím na stromu a nejsem dřevorubec :-)
Bartus
XJ štamgast

Images: 162
Kraj: Moravskoslezký
Typ XJ: Suzuki DL1000 BMW 1150 GSA
Rok výroby XJ: 2005

Příspěvekod OTIS » 20.06.2007-15:48

21 a řídil BMW... dokážu si představit jeho styl jízdy :evil:
Nejhorší, že to odnesl nevinný. Je smutné, že jen "až" 5 let vězení...
OTIS
XJ veterán

Images: 1863
Kraj: Jihomoravský
Typ XJ: 600N
Rok výroby XJ: 2001

Příspěvekod Anonymous » 20.06.2007-16:16

gilotina nebo doživoti v uranovych dolech by byl optimalni trest.často jezdim pohořelice - znojmo a co na tyhle cestě se děje :? :? :?
Anonymous

Příspěvekod TOMMZ » 20.06.2007-16:22

Řidiči BMW se snad nic nestalo :x Takhle to bejvá vždycky...viník je na tom nejlíp :?
TOMMZ
Site Admin

Images: 1515
Kraj: Praha
Typ XJ: Thundercat
Rok výroby XJ: 2000

Příspěvekod Anonymous » 20.06.2007-16:40

Pominu nadávky na řidiče BMW, to už stejně nic nezmění... Ale tuhle jsem se o tomhle bavil s jedním kolegou motorkářem, že se už dost bojim, na netu se množí videa bouraček, většinou onboard a z těch teda mrazí... Kamarád jezdí ostře a tohle neřeší, takže mi bylo řečeno: "Kdo se bojí, nesmí do lesa." A já se teda upřímně přiznávám, že se bojim, a že jezdim čim dál pomaleji. V poslední době se mi dokonce honí hlavou myšlenky o definitivním přesedlání do auta... Kámoši na J350 mi ujížděj, já jezdim jak pos*anej a mám před očima pořád nějakou nehodu... Tahle zpráva je o to horší, že sem si představil mě s přítelkyní... To bych si nikdy neodpustil, ani kdybych za to nemohl, ani kdybych už byl v hrobě... Možná už nesmim do lesa... :?
Anonymous

Příspěvekod TOMMZ » 20.06.2007-17:15

Buď máš z jízdy radost nebo strach a podle toho, co převažuje jezdíš nebo nejezdíš. Někteří radši nejezdí ani autem.
TOMMZ
Site Admin

Images: 1515
Kraj: Praha
Typ XJ: Thundercat
Rok výroby XJ: 2000

Příspěvekod Anonymous » 20.06.2007-17:29

Je bohužel pravda, že motobouraček je čím dál víc, taky určitě tím, že se naplno rozjela nová sezona, ale zrovna včera jsem se s kamarádem bavil o tom kolik už nám vlastně zemřelo kamarádů na motorce a dopočítal jsem se ke strašnému číslu 5 :!: Nejprve jsem zamýšlel po XJ koupit FZS nebo YZF, ale teď už si tak jistý nejsem :evil:
Do lesa se zatím nebojím, ale chtěl bych sého syna vidět vyrůstat...
Anonymous

Příspěvekod sjirka » 20.06.2007-17:51

to je těžký - to by člověk nemohl ani z baráku

největší zločin je stejně narození - rovnou za to máš trest smrti - jen nástup výkonu trestu je různej :wink:

já si to užívám - nemusím jezdit jak mešuge, aby mě to bavilo, v každé zatáčce, kam nevidím radši čekám debila v protisměru, ale už jsem si zvykl radši myslet i za plechovkáře. proti smůle, když z řady proti tobě vyrazí auto to nepomůže, tam to radši zkusit strhnout do pangejtu než čelní náraz a pak děj se vůle boží

žádná činnost není bezpečná, jen člověk může minimalizovat riziko na únostnou míru
sjirka
XJ štamgast

Images: 79

Příspěvekod Anonymous » 20.06.2007-18:16

sjirka píše:to je těžký - to by člověk nemohl ani z baráku

největší zločin je stejně narození - rovnou za to máš trest smrti - jen nástup výkonu trestu je různej :wink:

já si to užívám - nemusím jezdit jak mešuge, aby mě to bavilo, v každé zatáčce, kam nevidím radši čekám debila v protisměru, ale už jsem si zvykl radši myslet i za plechovkáře. proti smůle, když z řady proti tobě vyrazí auto to nepomůže, tam to radši zkusit strhnout do pangejtu než čelní náraz a pak děj se vůle boží

žádná činnost není bezpečná, jen člověk může minimalizovat riziko na únostnou míru

Velice pěkně řečeno. Kdyby to tak mohli slyšet všichni ušáci, na motorkách nebo v autech.
Anonymous

Hm, hm .. byli to sourozenci

Příspěvekod Anonymous » 20.06.2007-19:18

je to dalsi smrtak tady u nas ... nedavno v centru Havirova prisel o zivot kluk ... vjelo mu z vedlejsi auto do cesty .... a dneska rano na tomtez miste plechovka zastavila na prechodu a klucina na motce do ni zezadu vlitl .... nastesti se mu nic nestalo .... je to tady nejake zacarovane ... :!: :!:
Anonymous

Příspěvekod vilta » 20.06.2007-20:36

Ja ty videa taky sleduji a .... je mi z toho taky blbe. ale co mam delat. Je to stejne jako kourení jen se netrápíš. :smt033 Podmínka je dobre to ale trefit.
Nechť je vsem kteří mezi náma nejsou zem lehká.
Měli bychom jednou ročně udělat vyjížďku pouze pro ně. Třeba na konci roku. Co vy na to.
(tu su skoro furt)
vilta
častý přispěvatel

Images: 23

Příspěvekod Anonymous » 20.06.2007-20:43

Na motorce jsem vlastně začátečník. Když pominu mustanga před mnoha a mnoha lety. Linak jezdím celý život s kde čím. Tedy osobáky a dodávky. A kolo. Je zajímavé, že na stejném místě když jedu R-Espace nemám nejmenší problém, Citroenem ZX m sem tam nedají přednost a na XJ mi tam schválně vjel taxikář a hned na brzdy. No už z dálky vypadal jako blb, tak to dobře dopadlo. Syna srovnal z motorky důchodce, když zahlédl místo k parkování. Šel na brzdy a bez pohledu do zrcátka začal couvat. Motorka, ač stála, zpátečku nemá.
Mám dobrého kamaráda, jezdí Hondu 1200. Ten říká, že jezdí tak, jakoby nikde neměl přednost. Možná u nás na tom něco je. Zvláštní, v Itálii se na cestách cítím bezpečněji.
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 20.06.2007-21:26

Už bych to plačtivé téma pomalu opustil. Co říkáte.
Karambolu se snažím vyhýbat, ale co vím, kde na mne čeká.
Jestli čeká, určitě se dočká, protože asi sám jezdit nepřestanu. Brečet budu, až to přijde.
Zatím jsem motorkář, pro mnoho lidí na chodníku "drsňák", ikdyž v životě to taková pravda není. A tak nebrečím, nerad bych někoho zklamal.
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 20.06.2007-22:03

Téma opustíme... Ale ono se zase připomene... Taky jezdím rád, užívám si to. Ale čas od času nějaká ta krizovka je a člověk si řekne, kua, to mohlo skončit hodně blbě...

Jasně, že se to může stát, ikdyž jdete jen s taškou nakupovat, to je fajn argument, ale nic to nemění na tom, že na motorce jsme jak terč pro ty debily za volantem. A je fakt, že mi někdy připadá, že se nás opravdu snaží trefovat :x
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 20.06.2007-22:08

znám to z obou stran, a plno lidí tady také. Ono je to všechno o lidech. O primitivech zakoukaných do sebe, o neléčených mindrácích. Bohužel nejen v plechovkách. Prostě komu není s hůry dáno, v apatyce nekoupí.
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 20.06.2007-23:43

George: Tak to jsi napsal naprosto přesně :smt045
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 21.06.2007-00:03

vilta píše:Ja ty videa taky sleduji a .... je mi z toho taky blbe. ale co mam delat. Je to stejne jako kourení jen se netrápíš. :smt033 Podmínka je dobre to ale trefit.
Nechť je vsem kteří mezi náma nejsou zem lehká.
Měli bychom jednou ročně udělat vyjížďku pouze pro ně. Třeba na konci roku. Co vy na to.

http://www.motoride.sk/?ID=1670
to len v pripade, ze by ste o tom skutocne nevedeli ;)
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 21.06.2007-14:20

To je skoro jako já. Jedu po hlavní a z vedlejší silnice mi tam vjela ženská. Jediné co mi řekla : "Jééé pardon." Škoda na XJ 600 cca. 20000,- Už je to měsíc a pořád čekám na díly. Je to hrůza, fakt nemáš jistotu juet ani po hlavní silnici
Anonymous

Prosím o pomoc

Příspěvekod Anonymous » 27.06.2007-17:59

Zdrawím chtěla bych vás lidičky poprosit o jednu informaci která je pro mě velmi důležitá dlužím totiž něco zesnulému a chtěla bych Martinovim rodičům něco vrátit.Prosím byl by někdo z vás ochotný a dal mi jeho adresu?Stačí k rodičům moc děkuji tk se tu mjte Vzpomíname :roll:
Anonymous

Zpět na Pády + kolizní situace