kreš-dávejte bacha

Co kdo neustál?

kreš-dávejte bacha

Příspěvekod Anonymous » 18.05.2007-06:13

Tak sem se byl předevčírem projet s mojí slečnou..pěkná vyjížďka, bylo krásně, kochali jsme se přírodou, no paráda. Pak jsme spokojený dorazili zpátky do města, mladou jsem hodil domů a pak ke garáži..na křižovatce doprava, tak 50m rovinka kolem po pravý straně kolmo k silnici parkujících aut. No, jedno malý auto bylo napůl vycouvaný z parkovacího místa, ale vypadalo to, že si mě všimnul a nepokračoval do mýho směru jízdy. Jedu tak to 50 max, pro jistotu hodim blinkr doleva a chystám se ho objet a pokračovat dál..pár metrů přede mnou za to vzal a couvnul směrem proti mě až prakticky do protisměru..stih sem akorát trochu zmáčknout brzdy, trhnout řidítkama doleva a prsk. Trefil sem ho pravou stupačkou, tělem se otřel o záď auta a jak mě to nakoplo, strhlo mě to na pravej bok..po silnici sem klouzal ještě pár metrů, ještě dokonce vnímám jak se mi kroutí noha v kotníku a napadlo mě, že je noha v pr.. Když sem zastavil, vytáhnu nohu z pod motorky, zvednu se a šlo to naštěstí.

Výsledek:

Motorka má kapotu na hadry včetně plastu kolem přístrojovky, pak věci na pravý straně-zrcátko prasklý, blikr na prach, utržená stupačka(tou jedinou sem trefil roh auta-zbytek poškození ranou o zem), podřenej vejfuk.

Já mám bolavej kotník, naštěstí s ním snad nic jinýho není, jen kulhám. A od toho, jak to se mnou prásklo na pravý rameno, mě při pohybu píchá mezi lopatkou a páteří a trochu na hrudníku-snad se to taky bude lepšit. Hadry to docela přežily, jen mám dvě prodřený dírky na pravým předloktí, ale neprošlo to naštěstí ani membránou. A nad kolenem trochu ošuntělý kalhoty.

Auto má rozbitý levý zadní světlo a šmouhu na nárazníku asi od boty.

Mimo město jezdim kolikrát docela ostře a pak jednou vyjedu na fakt klidnou vyjížďku a pár metrů od domova tohle.
Kapota už je snad svařená, do konce příštího tejdne by měl bejt i lak. Díly už by mi taky měly přijít-tak snad budu brzo zas pojízdnej :)

No, dávejte prostě bacha, člověk je na tý motorce při kolizi s plechovkou fakt jak hadrák..nebejt chráničů, tak sem domlácenej ani radši nemyslet-a to to nebylo v rychlosti, jakou se na motorce běžně jezdí...
Anonymous

Příspěvekod vilta » 18.05.2007-09:33

no tak to jsi dopadl ještě dobře. I tak nezávidím a kdybych tam byl poblíž tak tomu idiotovi rozstřelím držku. Začíná mě strašně štvát jak všichni vykládaj o tom, že skoro všechny nehody zaviní motorkáři. Nepřišili ti to?
Jak jsi to řešil s tím týpkem.
(tu su skoro furt)
vilta
častý přispěvatel

Images: 23

Příspěvekod vilta » 18.05.2007-09:36

Vím že když se budeš léčit déle než 7 dnů tak to má za až 50000 a rok řidičák a jde sedět. Když do sedmi dnů tak cca. 25000 a jen řidičák na půl roku.
Dá se to ale taky řešit mimosoudně že ti dá nějaký fin. obnos.
(tu su skoro furt)
vilta
častý přispěvatel

Příspěvekod Anonymous » 18.05.2007-09:53

To je teda fakt šílený...mě někdy před deseti lety sundala Š100...jel jsem tehdy ještě na svý ČZ 175 a v jedný pravotočivý zatáčce najednou proti mě maník se Schade....zkracoval si ji v protisměru a najednou já. Nestih jsem udělat nic a typ mě nabral levým předním blatníkem. Tak mě to zahodilo do pole. Vystřih jsem docela parádní číslo a nestalo se mi nic... Bajk měl vohnutý šavle, rozbitý světlo, utrženej blinkr, bouli v ráfku a nějakej ten lak...No a Pan Řidič v konzervě??? Ani nezastavil...
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 18.05.2007-10:51

K doktorovi sem ani nešel, kotník mám obandážovanej a lepší se to. Jen ty záda mě teď trápěj trochu, ale věřim, že to bude dobrý.
No, to byla taková blbá náhoda ke všemu, že to byl manžel kolegyně z práce. Takže sme se tak nějak domluvili nakonec..no snad tu domluvu dodrží a nebude problém.
Jinak to je další věc..odteď při jakýkoliv nehodě volat policii, než se pak nějak dohadovat, ať to radši rozsoudí někdo jinej.
Anonymous

Příspěvekod vilta » 18.05.2007-15:39

Hm, tak to je asi to nejhorší. Kdyby to nebyl známý tak je to jasný. V tomto případě asi neuděláš nic. Snad jedině ho nakopnout a pak se omluvit :smt102
(tu su skoro furt)
vilta
častý přispěvatel

Příspěvekod Anonymous » 18.05.2007-15:57

Tak to je hodně blbá situace, doufám,že dostatečně ocení, co jsi pro něho udělal, tím že jsi nezavolal poldy a uhradí Ti všechnu škodu :evil: ! Ještě že se Ti nic moc nestalo, dej sebe i motorku dohromady a přeju při dalších cestách víc štěstí :smt023 (nám všem!)
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 18.05.2007-16:21

Takhle vypadá kapotka dnes..1541
Ještě nezakitovaná a nepřebroušená. V pondělí teda dostane lak, stupačku i zrcátko už mám vyměněný-to musím pochválit Miramoto-jeden den jsem objednal, druhej den mi bylo doručeno a myslim, že cena taky nebyla nejhorší.
No..doufám, že to ten pán ocení..kdyby to byl uplně cizí člověk, povozil bych se na něm asi slušně. A díky, snad se vám ostatním podobná nepříjemnost na vašich cestách vyhne :wink:
Anonymous

Zpět na Pády + kolizní situace