zdravim všechny xjčkaře
tak sem si v pátek svištěl tandemově z bludovského kopce, mezi autem a mnou mezera jak to prase mám tam devadesátku a najednou z ničeho nic autíčko přede mnou floky jako svině, netuším co se před ním stalo ale já sem zabrzdil asi 2m před ním a ruce se mi ještě hodinu klepaly, zajímavé jejak začne zadek při intenzivním brždění vlivem odlehčení cvičit
mno a dnes si jedu na konci vikýřovic za šumperkem kde je mimochodem 80tka taky devadesát a na poslední křižovatce pán na skútru odbočuje doleva - sledoval sem ho z dálky jako prase jak se rozhlíží, raději sem ubral a pán pořád stojí, mno a když jsem byl už přesvědčenej že mě viděl a byl jsem kousek od křižovatky tak pán najednou vystřelil, já sem ho naštěstí neustále monitoroval taxem to vzal téměř po štěrku na kraji a ztroubil ho co to jen šlo
NO PROSTĚ už vidim že mě jednou nějakej takovej idiot rozstřelí(to jako doufám že nikdy nezažiju a myslím to jen opravdu ale opravdu hypoteticky !!!!!!!!!) a v net diskuzi na novinkách budou tradičně psát DEBIL MOTORKÁŘ to zase ...fšak víme