Kretén v kamiónu

Co kdo neustál?

Kretén v kamiónu

Příspěvekod TOMMZ » 15.07.2005-09:17

Jedu si dnes ráno do rachoty plechovku, v Radotíně(pražáci znají) dojíždím Tatru s návěsem a za ní kamion. Je tam pěkný stoupání, takže Tatra jede téměř 30km/h....Jenže kamióňákovi se to nelíbí a předjíždí Tatru před zatáčkou, v zatáčce a dokončí předjetí až na další rovince. Samozřejmě do té zatáčky není vůbec vidět. No jet tam něco proti, tak asi nemá šanci na přežití.

Jo takhle přejížděj magoři často, ale profíka s kamiónem jsem takhle předjíždět neviděl a doufám, že už ani neuvidim. Teda hlavně ne z motorky jedoucí proti...
TOMMZ
Site Admin

Images: 1515
Kraj: Praha
Typ XJ: Thundercat
Rok výroby XJ: 2000

Re: Kretén v kamiónu

Příspěvekod Anonymous » 15.07.2005-10:25

Doufat můžeš,............... ale já si takhle jela do po docela úzké klikaté cestě a při výjezdu ze zatáčky mi jely "naproti" dva autobusy - plné lidí a taky se předjížděli a ani jeden z nich ten SOUBOJ nechtěl vzdát ani když mě oba "profíci" zaregistrovali....... Nemusím to dál rozebírat, stačí mi, že jsem tehdy ve zdraví dojela do cíle, ale ten ŠOK - to vidím dodnes........ :?
Anonymous

Příspěvekod sjirka » 15.07.2005-11:48

Co se divíte... když jede o 3 km/h rychleji, tak ho přece musí předjet... kdyby měl někoho zabít :smt074
sjirka
XJ štamgast

Images: 79

Příspěvekod Anonymous » 07.03.2007-21:24

Mě se stalo nesčetněkrát s mojí bejvalou stopětadvácou na bludovském kopci že když sem pomaloučku do kopce předjížděl kamion v předjížděcím pruhu, tak mě z bůhvíjakého důvodu přehlídnul a začal na mě odbočovat aby předjel Avii či jiného lenochoda

Naštěstí to pokaždé spravila houkačka!
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 11.03.2007-12:34

Vracíme se s kámošem z výletu po benešovský na Prahu, předjíždim plechovku před sebou a zařadim se zpět , když najednou v protisměru vidim pičuse s pasátem jak přejel dvě plný čáry a valí si to přímo na mě, sjíždim až ke krajnici a dělám na něj Topolánkovo gesto, jako že je jednička :lol: a on na mě troubí :shock: ......asi jako že rozumí :?: , že je fakt velká jednička :!: .
Anonymous

Zpět na Pády + kolizní situace