Nechci zakládat nové forum, tak to dám sem. Jde taky o bezpečnost, ale o bezpečnost našich peněženek a bodových kont. Na naprosto pitomý, tvrdě represivní nový dopravní zákon jsem už nadával, ale teď tomu nasadili korunu. Naše slavná PČR chce nasadit kamery na mítné brány a počítat průměrné rychlosti u vozidel - následně to řešit přes komise. Vím, bude to focené zepředu, ale přesto mě ta věčná neschopnost a buzerace od PČR leze na nervy. Proto bych měl dotaz - to opravdu neexistuje např. nějaká chemická látka znemožňující nafocení spz a tudíž zamezení dalšího důkazního řízení? Nejsem žádný letec (ti si XJ zrovna nepořizují

), ale už mě nebaví se dohadovat s bezmozkama o strašném dopravním přestupku, když jedu u cedule obec sedumdesátkou a při tom je nejbližší barák třista metrů daleko. Mimo to bydlím hned vedle Liběchova a jak jste asi četli v posledních ČMN, tak to pro motorkáře není úplně nejideálnější místo pro pobyt. Tak hoďte tipy, jak bez větších problémů obejít tu současnou policejní buzeraci.