Zatáčka na koleno

Fórum o různých stylech jízdy a technice průjezdu zatáčkou, zácpou, nebezpečnou situací, atd..

Zatáčka na koleno

Příspěvekod Anonymous » 30.04.2007-07:13

Už jste někdo dal na XJčku zatáčku na koleno?? Na jakých gumách??
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 30.04.2007-10:50

Na koleno to jde bez problému..záleží, jak moc vysedneš z motorky. Když vidim některý "kolínkáře", který maj motorku v mírným náklonu a vysednutý až na asfalt, docela se bavim :D Ale ve větším náklonu si docela slušně zbrousíš stupačku a nohu to chce posunout na stupačce trochu víc dozadu, jinak si zbrousíš jako první boty..
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 30.04.2007-10:57

No mě se to zatím nepovedlo...asi pud sebezáchovy...a ty macadamy jsou tvrdší a nevím, jestli by mě udržely :smt017
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 30.04.2007-11:02

Vyber si nějakou pěknou zatáčku s malým provozem a dobrým povrchem a trénuj ;) Ty gumy nevim, já jezdil doteď na Heidenau..záleží, jakej z nich máš pocit ty. Jestli cejtíš, že by to třeba nezvládly..ale myslim, že v tom problém nebude. Je to spíš ta psychika.. :D
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 30.04.2007-11:06

V sobotu jsem jel z Mácháče na Mělník a ty zatáčky jsou tam prostě luxusní :-) Ale byl provoz :-( Jinak si je docela dávám...ale koleno ani stupačka zatím nebyly v kontaktu s asfaltem...
Anonymous

.

Příspěvekod Anonymous » 30.04.2007-11:36

nechceš si to vyzkoušet na letišti? zatáček spousta a večer jen 2 ALCy a občas Gripen :-D
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 30.04.2007-11:40

A hele...vtipálek.... :-) njn..jenže silnice úzký a těch zatáček zase tak moc není...a v 30km/h to na stupačku moc nejde :-D
Anonymous

.

Příspěvekod Anonymous » 30.04.2007-11:44

já myslím, že před starou ostrou jak stávají cisterny je místa dost, vem to od věže směrem na hangár- jen se předtím mrkni, jestli není zavřená brána k úlům :-)
Anonymous

Re: .

Příspěvekod Bartus » 30.04.2007-12:41

Vjeď si na rondel a jezdi pořád dokola. Já tu u nás běžně na kruhovém objezdu brousím stupačku :lol:
Pozdrav z černé díry
http://www.bartus.eu

Sedím na stromu a nejsem dřevorubec :-)
Bartus
XJ štamgast

Images: 162
Kraj: Moravskoslezký
Typ XJ: Suzuki DL1000 BMW 1150 GSA
Rok výroby XJ: 2005

Re.:zatáčka na koleno

Příspěvekod Anonymous » 30.04.2007-12:51

Už mne to na kruháku taky napadlo a zkusil jsem to. Ale ti pytlíci, co tady dělají kruháky, tak dělají sklon od středu ven, aby odtékala voda při dešti, a tak se mi zdálo, že by to bylo spíš na loket než na koleno.....
Anonymous

Re: .

Příspěvekod Anonymous » 30.04.2007-13:31

Vali píše:nechceš si to vyzkoušet na letišti? zatáček spousta a večer jen 2 ALCy a občas Gripen :-D

:D :D můj pes se jmenuje Idefix :D :D ale to je asi trochu mimo téma :D
Anonymous

Koleno

Příspěvekod Anonymous » 01.05.2007-18:11

No hodně bych řekl že záleží na nastavení tvrdosti motorky. Když jsem měl XJ600S r.v. 92 tak sem brousil stupačky pořád. Na xj900s to člověk brousne když je tvrdost nastavená na střed sem tam, já to mám předek nejtvrdší a zadek tuším na stupeň 5 a škrábnout stupačku je pěkná dřina a tak trošku prasárna :lol: Jo, z devítky se trošku těžší vysedá a má sedlo vysoko, kolenem jsem ještě nikdy nechytl ( boty sem už vyhodil dvoje :D )
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 27.08.2007-17:40

U devítky botama drbu, ale stupacku, ci stojan jsem ještě nepokořil.
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 27.08.2007-19:39

Musel jsem na koleno nechtěně minulý týden. Poprvé jsem jel opravdu plně naloženej ve dvou na dovolenou, tři plný kufry a dva lidi ještě věci na sobě v batohách. No a já v zatáčce b Čisté u Horek, kdo znáte, tam jsem neodhadl rychlost, naklonil a ona ta váha mne táhla pěkně zostra ven, ale na potvoru jel proti kamion a já šel pod zadní kola, najednou adrenali, strach a já jí vzal prostě silou k zemi a cinknul jsem stupačkou a koleno ven, srovnala se a vyběhla do roviny, ale řeknu Vám, byl to docela zážitek. Jinak gumy vzadu Mettzeler M55A a vepředu Bridgestone Battlak BT56 a jsem spokojenej i ve velkých náklonech sedí obě.
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 27.08.2007-21:12

Ty jo, to sis musel zachovat pekne chladnou hlavu. Dokazu si tento zazitek zive predstavit.Fuj...
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 27.08.2007-21:39

no stáhlo mi to žaludek pěkně, nejhorší je ten moment blížících se pneumatik kamionu. Nedovedu si představit kdyby to klouzlo. To by byl masakr přez nohy.
Anonymous

Zpět na Technika jízdy