Brodeni s XJ900

Fórum o různých stylech jízdy a technice průjezdu zatáčkou, zácpou, nebezpečnou situací, atd..

Brodeni s XJ900

Příspěvekod Anonymous » 22.04.2006-21:03

Dneska jsme si Hankou udelal peknou vyjizdku z Liberce az do Jaromere. Pocasi vyslo skvele, slunicko, teplicko. Kdyz jsem se vracel domu, tak Liberec nezklamal a uz od Jicina jsem videl jak se nad Libercem blejska. V Turnove jseme nasadili nepromoky z lidlu a jeli. Od Hodkovic chcanec jak svina u hypernovy zacali kroupy 4mm, pekne to stipe. A za tunelem na me cekala 40m dlouha kaluz. Nikdy tam nebyva a tak si rikam, ze to projedu. Jedu si tak 30 a najednou zjistuju, ze to je hlubsi a uz davam nahoru nohy a vono to nestaci gejzir kolem motorky mi kope do podrazek bot a vali se to kolem bot do nepromoku. V tom si rikam, ze nesmim povolit, jinak si cucne altik. Jedu dal a pridavam. Najednou se voda zacne valit pres plexy me rovnou na hrud. V tom sem si rikal, ze to je konec, ze si to klutne skrze sani. A vono ne. Projel jsem to a dojel jsem jeste 1,5km domu. Nikdy bych do toho vedome nesel, ale ted zasnu co XJ900 dokaze prebrodit.
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 23.04.2006-11:56

Tak to bych chtěl vidět :lol: . Ani si to nedovedu představit a doufám že mě to nepotká :D
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 27.08.2007-17:58

ty voe, na to jina reakce ani snad nejde :lol: No ja tohle nedavno absolvoval s autem a to jsem si rikal, ted tudy jet na masine....
Anonymous

Zpět na Technika jízdy