Stěhovat cestovní motorku autem mi příjde jako protimluv a na palici (kombinaci důchodce, karavan, skůtr nechávám stranou - dost času). Tento způsob cestování mi příjde jako snobárna pro slečinky. Existují ale dvě vyjímky - pochopitelně sportovní speciály a čopráci, nejlépe s H-D. Ti by samozřejmě nikam nedojeli a tak to musí táhnout za autem. Jednak pro naprosto debilní jízdní pozici a taky ty jejich jebky moc dlouho nevydrží

.
Něco jiného je autovlak. Všichni jsme při cestách limitovaný hlavně časem a takovým přesun, třeba na Slovensko (pokud ovšem jedeme někam dál, jinak by to byla taky škoda), je ideální. Vynecháme stokrát projeté cesty a hlavně jedeme i když spíme

.
A déšť jako argument taky neberu. Na náladě nepřidá, ale při současné kvalitě nepromoků to není zase takový problém. Můj názor na poslední sraz na Slovensku počasí vůbec neovlivnilo a nebýt zamrzlích karburátorů (dobrá historka) tak už o něm vůbec nevím (myslím počasí, sraz byl

)
Zkrátka tahat mašinu za autem je ubohost. Skutečný motorkář by to neudělal a cestovatel na motorce nemůže ani pochopit, že někdo takový existuje